My name: Naz Rinn Chan
My Fotopage: http://rinnchan.fotopages.com/
About me: An ordinary housewife who enjoys her time cooking and baking...and now photographying...
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
Ma DiHaA
Latest entry:Birthday Arissa 3 Tahun & Cuti Sekolah Bersama anak2 (2013)
Assalamualaikum & salam sejahtera.... Salam Aidilfitri buat semua pengunjung Fotopages MaDiHaA ye... Thank you to all of you sebab masih sudi bertandang di laman FP yang semakin suram ni ye... tak sangka pengunjung sentiasa bertambah dari sehari ke sehari walaupun FP semakin dilupakan... anda seperti juga MaDiHaA... masih lagi sayangkan FP kerana kat sini tersimpan terlalu banyak kenangan pahit & manis. Ralat jika dilupakan & dibiarkan begitu je. Tak taulah kalau satu hari nanti FP ni dibubarkan... m... View this Fotopage entry
Mama FaMi
Latest entry:THAI MANGO STICKY RICE
For the recipe, please click http://mamafami.blogspot.com/2014/04/khao-niaw-ma-muang.html(HERE). Thank you. View this Fotopage entry
Abdul Razak
Latest entry:BB Beside bride
View this Fotopage entry
Pemancing Ikan
Latest entry:FISHING SPOT
View this Fotopage entry
Lynnhassan Baking Studio
Latest entry:Kelas puff pastry bersama Tina Rizkiana
Jan ni kelas pastry kembali lagi. Mari belajar proses menghasilkan puff secara hands on. Dari bancuhan doh ke proses melipat. Tarikh : 4 jan 2014 Masa : 10am-3.30pm Fee : RM250 Tempat : Lynnhassan Baking Studio, saujana utama resepi : Cream horn, apple studel, sardin puff dan banana puff Untuk register kelas, email ke myhadiah@gmail.com atau whatsapp 0133421830 View this Fotopage entry
Jasmeen HomeDelight
Kek Marble Karamel Sumber : sue-hasue.blogspot.com Bahan-bahan : Loyang 22cm/25cm (mkcik guna loyang 9in) (A)-Gula Hangus 2 sudu besar gula (utk gula hangus) *tabur gula dlm loyang n masak atas api perlahan..biar gula hancur dan warna tukar jadi perang) Ketepikan dulu (gula tersebut akan mengeras & berbunyi macam kaca pecah gitu) (B) - Bahagian Atas 1 cawan susu cair 1 cawan susu pekat manis 1 sudu teh esen vanila 3 bj kuning telur 2 biji telur (putih & kuning) (C) - Lapisan... View this Fotopage entry
Sweet n Spicy
Latest entry:Food Magazine RASA shooting
View this Fotopage entry
hanie liza
Latest entry:JAGUNG KUKUS
Salam buat adik-adik sekelian.. kakliza ni memang sukaaaaa benar dengan jagung.. pantang nampak ada jualan jagung memang beli punya.. dan sungguh tak sangka rupanya cucu perempuan kakliza pun hantu jagung.. baru-baru ini kakliza beli jagung kat pasar malam.. tetapi oleh kerana agak sibuk ..asik bertangguh jer.. .so satu malam tu kakliza terajin nak perisikan butir jagung [bukan hiris macam dalam gambar] untuk buat bubur keesokkannya.. tapi oleh kerana teringin nak makan jagung kukus denga... View this Fotopage entry
Segalanya Dunia Ku
Latest entry:Assalammualaikum
Salam Sejahtera Semua... :-) Lama benar Rumah ini terbiar... :-D lalu Ku jenjalan kemari untuk menbersihkan nya....Ku mulai dengan Bunga Oren... :-> Biar bersih dan berseri rumah ini.... ;-) Gambar ini dipetik di Garden By The Bay.... :-) Di entri yg lain akan Ku post gbr gbr yg lain.... ;-) View this Fotopage entry
Bunga Kekwa
Rusnah Ahmad
Latest entry:Masukkan Gambar-gambar Dahulu......
http://s272.photobucket.com/user/kak_rusnah/media/DipohonGingko_zps46ecc5fe.jpg.html() http://s272.photobucket.com/user/kak_rusnah/media/Dutch_zpsd5f06513.jpg.html() http://s272.photobucket.com/user/kak_rusnah/media/VillageofWindmills2_zps8e626e46.jpg.html() http://s272.photobucket.com/user/kak_rusnah/media/PelbagaiPasta_zps2a68a0a0.jpg.html() http://s272.photobucket.com/user/kak_rusnah/media/BungaandiDutch_zps62639f17.jpg.html() http://s272.photobucket.com/user/kak_rusnah/media/Kej... View this Fotopage entry
Daalia Abdul
Latest entry:Fancy Macarons Class
https://flipagram.com/f/JT18VqFFUI View this Fotopage entry
The Cake .. Another View
Mama sya
Latest entry:Pindah ke alamat baru
Assalammualaikum buat semua. Mamasyafotopages dah pindah ke sini ; http://dapur-mamasya.blogspot.com/( Dapur Mamasya). View this Fotopage entry
jie jie
Latest entry:60. HERBA KHAZANAH WARISAN - DURIAN BELANDA/SIRSAK
Salam semua Manfaat Buah Sirsak / Sirsat Sebagai Obat Kanker, DLL Berikut uraian kandungan gizi dan kegunaan buah, bunga dan biji sirsak / sirsat untuk kesehatan terutama untuk pengobatan kanker, ambeien, sakit liver, bisul, eksim, rematik, sakit pinggang, dll Nama Umum : Buah sirsak / sirsat Nama Latin : Annona muricata L Nama lain : Soursop (Inggris), Corossol atau Anone (Perancis), Zuurzak (Belanda) guanábana (Spanish), graviola (Portuguese), Brazilian Paw Paw, Corossolier, Guanavana, Toge-Ba... View this Fotopage entry
Ouled Kenitra
Latest entry:Berakhirnya Di Sini
Assalamualaikum, Setelah lebih 7 tahun berkarya di sini, saya dengan hati yang berat mengumumkan penamatan blog ini. Ini memandangkan saya sudah lama tidak aktif akibat lain-lain komitmen. Walaubagaimanapun saya masih terus menulis di blog baru iaitu http://lensahatikenitra.blogspot.com/. Semoga ketemu di sana. Wassalam Ouled Kenitra View this Fotopage entry
Hayati Ibrahim
http://s06.flagcounter.com/more/TTqN() Flag counter posted on 16th March 2010 UNTUK ENTRY TERBARU SCROLL KE BAWAH YA.... View this Fotopage entry
Jama Hameed
Latest entry:Three coloured leaves
View this Fotopage entry
norhasimah mohd nor
Latest entry:LAUK-PAUK ALA KAMPUNG
View this Fotopage entry
kham khamsiah
Latest entry:konvo
View this Fotopage entry
Izarul N Anis with Aisya N Airell N Aimar
Latest entry:Short trip to Penang with Luv
1 Happy family ;-) I'm Happy bila tengok anak2 happy. Lucky diorang ni kecik2 lagi dah banyak berjalan.. dpt bercuti tengok tempat orang dari Mama diorang dulu. ;-) nanti bila Mama & Papa dah Tua, bawa kitorang jalan2 pulak tau :-D Ist time bawa Airell & Aimar naik Feri. X ada la best apa pun kan...atleast for kenangan diorang bila besar nanti. Otw balik KL we decide untuk naik feri. Aisya penah naik feri masa umur dia 1 thn. So ni 2nd time bagi kakak Aisya. :-) Ni lah terapi yang paling b... View this Fotopage entry
roszana asru
Latest entry:Kem Perdana 2011 : BANYU MANIS BUKIT KERAYONG
Banyaknya halangan nak update FP ni....gambar x mau kuar2..... Dah 3 hari upload gambar....slow banget..... View this Fotopage entry
Zana Hassan
Latest entry:gedung height apartment for rent - available may 2011
NOT AVAILABLE. HAS BEEN RENTED ON MAY 2011. please contact me Ros at 0129102655 for further info. View this Fotopage entry
mama zieza
Latest entry:Makan-makan...
View this Fotopage entry
zahara hassim
Latest entry:Lasagna
Pertama kali buat lasagna ni...menjadi & sedap... :P Lasagna Inti 1 Carrot 3 Celery stick 2 biji bawang besar 1/2 kilo daging cincang. 3 sudu tomato puri. cara 1.Tumis bawang 2. Bila bawang dah lembut masukkan carrot, calery, daging cincang,tomato puri dan garam.. 3. Masak sehinnga hampir kering. Sos Putih. 2oz butter 1/3 cwn tepung gandum 2 1/3 cwn fresh milk sedikit serbuk lada hitam & garam cara2 Campurkan butter & tepung skit ski, diatas api perlahan.. bi... View this Fotopage entry
WaWa Peace
Latest entry:Jemputan
Salam semua...mmg dah lama sgt wa tinggalkan fp ni...wa skang dah pindah umah baru kat blog. ni blog wa http://chentashayang.blogspot.com Masih blum lambat sgt lg wa nak ucap selamat tahun baru buat semua kengkawan. Dikesempatan ni juga wa nak menjemput semua kwn2 fp tuk dtg ke Majlis Resepsi wa. Sila rujuk kad yer..lau agak2 xsure jalan mana..just call tau View this Fotopage entry
Edoras FotoZine
Latest entry:Edoras FotoZine Official Website
http://www.edorasfotozine.com() EDORAS has finally moved! Official Website of http://www.edorasfotozine.com(Edoras FotoZine) --> http://www.edorasfotozine.com You cal also visit http://www.flickr.com/photos/edoras_fotozine/(Edoras Flickr's website) --> http://www.flickr.com/photos/edoras_fotozine/ View this Fotopage entry
Erdawati Osman
Latest entry:KLCC Park
Salam all, rasa nyer dah lama sgt tak update fp nih.... :-( So ni latest update dr we all.... Enjoy the pic :-> Nak shopping scarfs,shawl,pashmina,inner,syria & hanger??? click di bawah ni ye :-D http://butique4u.blogspot.com View this Fotopage entry
zana raman
Latest entry:Tempahan
View this Fotopage entry
kuchai latiff
Latest entry:Premier Screening Rapunzel : A Tangled Tale
WWWWWWWW Walt Disney Pictures presents RAPUNZEL: A TANGLED TALE, an action-packed, swashbuckling, animated musical comedy about the girl behind 70 feet of magical, golden hair. A princess stolen from her parents’ castle as a baby, Rapunzel (voice of MANDY MOORE) is locked in a hidden tower longing for adventure. Now an imaginative and determined teenager, she takes off on a hilarious, hair-raising escapade with the help of a dashing bandit (voice of ZACHARY LEVI). With the secret of her royal heri... View this Fotopage entry
zira
Latest entry:::update::
Lamanya tak update fp nih..penuh ngan sawang dah nih..ada sesaper nak keja part time tak?tolong cuci sawang kat sini..haha LOL LOL kak nurul..xpalah xdak rzeki kita nak berjumpa..insyaAllah len kali kita jumpa ya... kak zaiy..nih pun x dan nak tebas lagi lalang nih..huhu View this Fotopage entry
cendawan liar
DAH PINDAH....http://ladywa.blogspot.com/ View this Fotopage entry
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
Sweet Frosting
Latest entry:Biskut Raya 2010
Maaf kerana dah lama tak update FP ni. Masa tak mengizinkan. Seperti tahun-tahun sebelum ini, Sweet Frosting membuat jualan biskut raya untuk tahun 2010. Tempahan biskut raya dibuka sekarang sehingga sehari sebelum puasa. Pesanan akan ditutup secara rasminya pada 10 Ogos 2010. Kami juga menjual sample yang mengandungi 6/ jenis biskut yang terpilih, 1 setiap satu dengan harga RM10.00 untuk sebekas sehingga stok masih ada (termasuk kos courier). Untuk pesanan & pertanyaan sila emailkan ke shi... View this Fotopage entry
yangmazni n yahya
Latest entry:Jalan-jalan Sabah 10 - 15 Jun 2010 (part IV)
TAMAN LAUT TUANKU ABDUL RAHMAN a great and enjoyable snorkeling experience .... fantastic!!!!!!!!!!!!!1 View this Fotopage entry
baayah bakri
Alhamdulillah, ingat jgk password FP ni...Assalamualaikum semua, rindunya nk update fp ni...tp kdg2 bila kemalasan melanda, x jadi nk update...masa lebih banyak diluangkan di Facebook...tp sekali sekala tetap jgk menjenguk fp bg mengubat kerinduan pd gambar2 lama yg diupload di sini... ;-) View this Fotopage entry
natrah ismail
Latest entry:3D Slideshows
* http://www.youtube.com/watch?v=vB2z6JwuMec ***banyak lagi gambar lom sempat upload,,,nntkannn yer View this Fotopage entry
Zai KuLiM
Latest entry:Salam warga fp yg sudah lama ku kutinggalkan....
View this Fotopage entry
Linda Zainal Abiddin
Latest entry:lagi doll cake
View this Fotopage entry
masriyah yusof
Latest entry:RENUNGGAN
Salam, Di petik dari iLuvislam.com 1. Seorang wanita solehah adalah lebih baik daripada 70 orang wali. 2. Seorang wanita solehah adalah lebih baik daripada 70 lelaki solehah. 3. Seorang wanita yang jahat adalah lebih buruk daripada 1,000 lelaki yang jahat. 4. 2 rakaat solat dari wanita yang hamil adalah lebih baik daripada 80 rakaat solat wanita yang tidak hamil. 5. Wanita yang memberi minum susu kepada anaknya daripada badannya (susu badan) akan dapat satu pahala daripada tiap-tiap t... View this Fotopage entry
Babah and Mama
Latest entry:ilman@sekolah
waktu ilman tgh ambik subjek fizikal.. ni bersenam pada setiap hari jumaat..takyah bawak beg skolah.. View this Fotopage entry
Miss Creativecake
Latest entry:SELAMAT MENYAMBUT MA'AL HIJRAH 1431H...........
Assalammu'alaikum waramatuhllahi wabarakahtu Kepada Semua Yang Dirahmati Allah ” Sempena Ma’al Hijrah 1431H, marilah kita bersama-sama momohon kepada Allah agar umur kita, amal ibadat kita, rezeki kita, hidup dan mati kita sentiasa dalam peliharaan-NYA dan memohon agar kita dijadikan sebagai insan yang bertaqwa dan soleh. Amin.” Doa Akhir Tahun Doa Akhir Tahun dibaca 3 kali pada akhir waktu ‘Asar atau sebelum masuk waktu Maghrib pada akhir bulan Zulhijjah. Sesiapa yang membaca doa ini... View this Fotopage entry
FAZIZAID
Latest entry:Thanksgiving & Raya Haji Celebration
Thanksgiving at Jum's house :) Raya at our house :) View this Fotopage entry
ni lah rumah I...
Raha niss
Latest entry:Holiday @Kuching - Part II
Sambung lagi... Naik sampan keseberang sana...ke kedai kek lapis Dayang Salhah. Rasa dulu sebelum.....err rasa sampai kenyang :-D :-D ...beli sedikit sebanyak, mintak dia packing siap, balik hotel nanti trus simpan peti ais dengan kotak2 tu. Dari kedai kek ni pergi pulak ke rumah bapa saudara ....memang dah buat temu janji dia dtng ambik kita orang kat situ ke Petra jaya (rumah dia la) sehingga menjelang maghrib baru berganjak dari situ....balik tu dia hantar kami sampai ke hotel. Destinasi... View this Fotopage entry
yullina kamarudin
Latest entry:Assalamualaikum.........Salam Rindu.....
Salam untuk semua kekawan siber.....Apa khabar semua,ina minta maaf sebab dah lama tak join dalam fp.Hajat di hati memang nak aktif macam dulu tetapi apakan daya........tak cukup masa.Sekarang ni ina sudah di tanah air.......setelah hampir 10 bulan berada di malaysia baru hari ni ada kesempatan untuk menulis untuk tatapan kekawan ........sebelumni hanya mampu singgah kat rumah you all je....tapi tak sempat nak tinggalkan pesan. Macam -macam perkara yang berlaku rasa macam dah bertahun pulak balik ke malays... View this Fotopage entry
Azliza in Luv
Latest entry:~ Nur Elyssa Suffia 1st Birthday Bash ~
Salam.. Lbh sbln FP ni x berupdate.. huhuhuuu..... Bizi btul haku.. apo yg haku bizi kan ?? Tunggggggggguuuuuuuu... !! Hahahahaa.. Jom layan pic2 1st bezday anak daro den, Icha @ Elyss pd 14/3/2010 (Ahad) hr tu.. Majlis d buat secara sederhana aje.. tp penuh meriah.. TERIMA KASIH pd sume yg sudi dtg.. & terima kasih jg pd yg bg adiah2 sumer.. X de idea nak ngomel apa.. Meh tgk pic laks.. Invitation Card... Princess of the day... Bergaya2.... ... View this Fotopage entry
Meorjay Photography
Latest entry:Perkhidmatan Fotografi
------------- ------------- ------------- http://www.fotopages.com/cgi-bin/browse.pl?type=4() Kedudukan http://meorjay.fotopages.com pada 29 Oktober 2009 Ingin mengabadikan kenangan terindah anda? Perkahwinan, Pertunangan, Majlis Harijadi, Outdoor Photoshoot, Family Photoshoot, Kid Photoshoot, Events dan sebagainya. Saya menggunakan studio lighting untuk penggambaran di pelamin, dalam bilik dan acara memotong kek, juga di backdrop (atas permintaan). Jangan berlengah lagi, pastikan anda ... View this Fotopage entry
Nurun Najmee Hasenan
Latest entry:Orang baru
Salam buat semua yang menjenguk fp saya yang dh berhabuk2 n bersawang ni. Memang saya akui saya dah lama benor x update sampaikan saya dah bersalin baby kedua baru ada masa. Untuk pengetahuan rakan2 fp, mgkn ade yg terkejut x tahu saya mengandung and dah pun bersalin. Alhamdulillah dapat baby girl yang dilahirkan pada 29 Julai 2009, berat 3.41 kg, jam 8.38 mlm. Apepun masih belum terlambat untuk saya mengucapkan selamat hari raya buat semua dan maaf zahir batin. Di sini saya upload gambar2 puteriku yang... View this Fotopage entry
Nurfikas Salleh
Latest entry:^_^Raya Cookies^_^
Salam semua.....Selamat Hari Raya Aidilfitri buat kawan-kawan dan pengunjung fotopage Nur. Diam tak diam dah seminggu kita berada dalam bulan syawal...... Ok lah Nur pun tak ada cerita yang nak diceritakan....Nur cuma nak kongsi dengan kawan-kawan kuih muih raya yang Nur buat tapi belum sempat nak update hari itu....abah along pun ada bertanya tak buat kuih ke tahun ini.....hehehe....lambat benar Nur nak update fotopage....terkedek-kedek macam penyu.LOL :-D View this Fotopage entry
fifi fad
Latest entry:aildilfitri 2009
Salam Aidilfitri 1430H! fifi fad dan keluarga ingin mengucapkan selamat hari raya aidilfitri, maaf zahir dan batin. semoga ramadahan yg lalu mendapat keberkatan dari-Nya. aidilfitri kali nie sgt bermakna buat fifi fad kerana abah dapat bersama2 meraikan syawal 1430H dan merupakan raya terakhir fifi fad dan suami di Loughborough. untuk raya kali ini, fifi fad joint venture open house bersama tiga keluarga lain. abah n suami fifi fad telah memasak tiga kilo rendang seri serai, fifi fad pulak memasak nata d... View this Fotopage entry
zairul and zack
Latest entry:Selamat Hari Raya
Assalamualaikum wbt everyone! We hope all of our loyal viewers are doing well and are happily celebrating their Raya with their loved ones :-) Alhamdulillah this year we managed to go back for Raya and now we're enjoying ourselves in Taiping and soon Muar with family and relatives. We also would like to wish everyone out there.. SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI, MAAF ZAHIR & BATIN.. Mohon maaf atas salah dan silap yang pernah dilakukan, Semoga Aidilfitri kali ini membawa keberkatan kepada semua :-... View this Fotopage entry
emy omar
Latest entry:Syawal datang lagi
Salam Lebaran buat semua...Maaf zahir & batin..Semoga bergembira di Hari Raya dan buat yang merancang perjalanan jauh semoga selamat sampai ke destinasi..Berhati-hati di Jalan Raya *Maaf lama tinggalkan Fp ni bersarang2 , saya bukan menghilangkan diri. Saya masih ada lagi dalam dunia cyber ni..sibuk dengan blog & FB insyallah ada rezeki jumpe lagi.. :-> View this Fotopage entry
ilda Syamsul
Latest entry:Rayyan-8mths & 9mths Pic
View this Fotopage entry
Ida Isk
Latest entry:Bear Coklat untuk door gift ..
Salam untuk semua Bear Coklat nie boleh dijadikan sebagai door gift untuk sebarang majlis ya...Bear Coklat yang sedap nie dibuat dari coklat yang bermutu tinggi dan bukan cooking coklat ya...harga seperti dibawah :- 1] order 1- 50pcs = satu 80sen 2] order 1- 100 pcs = satu 70sen 3] order 100pcs keatas = satu 60sen note : jika anda ingin membuat tempahan sila contact ida at merpati66@gmail.com Maaf dah lama tak kemas umah kat sini , semenjak ada rumah baru kat http://merpati66.blogspot.com ,... View this Fotopage entry
ketupat raya - 50pcs RM30 saja
Me and my family
-CLOSED- View this Fotopage entry
zakiah zainudin
Latest entry:Donat Chef Li dan cara-cara menguli doh tanpa mixer..
Salam semua! Bertemu lagi kita di bulan ramadhan 1431.. Pada ramadhan tahun lepas, anak ketiga saya siti hajar terkena pnuemonia yg agak teruk sampai dr nak tahan dia di hospital untuk dipantau, dr dok asyik cakap, it's very bad jer pasal condition hajar. waktu itu hajar baru berusia 1 tahun 3 bulan.. kenalah jugak drip & neubulizer.. sungguh tak sanggup tgk hajar yg macam sesak nafas jer waktu tu.. saya pun pernah kena pneumonia pada tahun feb 2009, so saya tau macam mana rasanya bila terkana sakit ni..... View this Fotopage entry
NASI BERIANI MUDAH!
cek de sam
Latest entry:PINDAH "RUMAH"
HELLO, HAI, HI SEMUA KAWAN2, RAKAN- RAKAN CYBER.... FOTOPAGES TAK AKAN DI UPDATEKAN LAGI MEMANDANGKAN SAYA DAH PINDAH KE BLOGSPOT...... http://perjalananhidupku-sam.blogspot.com/ SAYA AKAN BIARKAN FOTOPAGES NIE UTK BERKONGSI RESIPI2 YG SAYA TELAH CUBA UTK TEMAN-TEMAN SEMUA.. SEKIAN. TERIMA KASIH. View this Fotopage entry
Alia Amelyn
Latest entry:Studio Raya Portraiture 2009
It’s that time of the year again! Salam Ramadhan to my fellow blog readers. It has been almost a week already. Tak terasa kan, begitu cepatnya masa berlalu. Memang dalam banyak-banyak bulan, bulan Ramadhan yang paling dinantikan. Bukan sahaja bulan yang penuh kemuliaan dan juga amal ibadat tapi juga bulan makan! Masa inilah yang cukup menduga kekuatan iman dan nafsu kita bila berbelanja untuk makanan. Biasanya kalau pergi PARAM tu mesti tak kurang dari RM10 untuk satu keluarga, terutamanya bila a... View this Fotopage entry
Eryne Jasmine
Latest entry:Pindah...
saya dah pindah ke blog lain... maka blog ini saya tidak akan update lagi... sila ke klik link di sebelah utk ke blog saya: http://miadanjaserin.blogspot.com sekian, terima kasih... View this Fotopage entry
halimatul liza
Latest entry:Adik Lagi..
Utk Uci.. yg nk tgk pix adik :-D View this Fotopage entry
chomel dvery
Latest entry:HARI PERTAMA IRIS DI OLARI DAYCARE
Akhirnya, Iris dh bole masuk daycare/nursery. Dia dh bole masuk bulan 5 hari tu,tapi maknya x confident nk hntr sbb Iris masih lg menyusu badan dan tidur dlm buaian. Setelah memohon daycare kali ke2...Kat Olari daycare ni, yani kene duduk kt situ sekali mcm percubaan la utk budak mengadaptasi suasana dan cikgunya. 2-3 hari pertama, duduk dr pkl 9 pg hingga ke 11pg.. kejap..nnti smbg balik View this Fotopage entry
Tapiola swimming pool
Siti Ruzaimah Ghazali
Latest entry:Arissa (3rd) & Aariz (1st) (Birthday Bash | Shah Alam)
Salam, Ini adalah merupakan kali ke-4 utk bday Arissa, dan kali pertama utk bday adiknya; Aariz. Arissa menyambut bday nya yg ke-3 dua kali dis year; recently was organized at her school. And last weekend at her home sweet home celebrated together with her adik. I really adore the way they creatively decorated the house and turned out to be a very cheerful colorful party place for kids. Gotta hire them for my own in the future ;) Lots interesting things & elements during dis party. There were so... View this Fotopage entry
Azfa Syed Alhady
Latest entry:SALAM SYUKUR!!!
Just to share some news with Fotopage friends..both my boys did extremely well in their exams..HAniff got 5A's in his exam and Izzuddin got 8A's in his PMR. I and Syed are both proud of our boys!!! HAnya Tuhan yang tahu our feelings :-> View this Fotopage entry
amy roza
Latest entry:SALAM...
Salam..lama sungguh rasanye xupdate dlm FP nie..skg sibuk layan FACEBOOK je pulak..rasa seronok pulak sbb bole chatting..main game..upload gambar n mcm2 la lg..jomla kite sama2 join FACEBOOK nie..dh ramai geng2 FP yg join FACEBOOK (FB) nie.. salam n best regards... AMELIA AMINUDDIN rozamy2411@yahoo.com View this Fotopage entry
c a k c i b u r thE grEat
Latest entry:bye bye..
after 6 yrs fotopaging, i'm thinking of closing this fp. i'm now into blogging. if u wish to read my story,do browse for my blog.. i wont put the link here. daaaaaaaaaaa.... cakcibur the great. lyakhaleeda[at]yahoo.com View this Fotopage entry
yg menjadi kegilaan ayah dan anak..
MOZIHFA HAPPY FAMILY
Latest entry:Nish's Birthday at Cameron Highland
View this Fotopage entry
Nur admansyah
Latest entry:HAPPY 2nd BIRTHDAY TO ADAM!
Time flies...pejam celik, tak ku sedar bujang bongsu-ku dah menginjak ke 2 tahun. Alhamdulillah... Sejarah Adam : Dilahirkan pada 9pm di Pusat Perubatan Naluri, Wangsa Maju. :cloud9: Anak ke-3 dgn jarak 3 tahun dr abang Aiman (even Aiman & Aisyah juga 3 thn gap!) dgn berat 3.1 kg (EXACTLY SAME with kakak & abang-nya!) Miracle kan...? :omg_no: Ms lahir putih melepak but... now die plg tak cerah antara 3A. Camaner tu...? :oh_god: Seorang yg manja, tak byk karenah & ceria sokmo! even kt nurser... View this Fotopage entry
1 and half year @JJ, Setiawangsa
Ummi Syahir
Latest entry:Homemade Sardin
Masa jalan2 kat rumah Cik Mat Gebu....terjumpa resepi homemade sardin ni. Nampak mcm senang je nak buat... LOL LOL Bahan2 pn senang cari...apalagi ummi pn beli la ikan sardin 1 kilo....ikut cara yg CMG dah berikan. So ini la hasilnya.....rasa mcm beli sardin tin ayam brand tu... :P :P tak caya cuba buat.....freshhhhhhh lagi....tanpa bahan pengawet... :-D :-D timer kasih bebyk CMG...pas ni tak yah beli sardin tin dah...buat sendiri lg sedapppp......resepi ...nnti2 ummi tepek yeee...atau leh pegi umah CMG... View this Fotopage entry
raZan raiHAn
Latest entry:...
kt qimie's reception. walaupun sy lama tak apdet fp tp kami ttp berhubung lg :) View this Fotopage entry
ayu n me
Zura Rahman
Latest entry:JOM PINDAHHHH...
UNTUK MAKLUMAN SEMUA PEMINATKU... chewaaahhh cam laa glamer sgt.. LOL .. FOTOPAGES KU INI AKAN DITUTUP KERANA AKU SUDAH JATUH CINTA DENGAN BLOG PULAK... HAHAHAHAHA... SO JOM SINGGAH SINI... --> http://azurarahman.blogspot.com View this Fotopage entry
INASALY BAKERY
Latest entry:Kelas kelas di INASALY BAKERY
Assalamualaikum semua. INASALY BAKERY akan mengadakan kelas kelas kek untuk mereka mereka yang mempunyai minat mendalam tehadap kek dan ingin menambah ilmu dalam bidang pembuatan kek. http://inasalybakery.blogspot.com Dibawah adalah senarai-senarai kelas yang akan di adakan 1. KELAS COKLAT HOMEMADE 2. KELAS KEK FONDANT 3. KELAS KEK COKLATE GANACHE 4. KELAS CUPCAKES 5. KELAS TART 6. KELAS BUTTERCREAM 7. KELAS CHEESE CAKE DAN TART 8. KELAS CHESSE CAKE untuk maklumat lanjut mengenai mod... View this Fotopage entry
Randolph Quan
Latest entry:Andrew Murray
A recent photoshoot I did of the ATP's 4th ranked Male tennis player - Andrew Murray Randolph http://www.randolphquan.com http://randolphquan.com http://www.randyquan.com http://www.twitter.com/randolphquan View this Fotopage entry
Phalinn Ooi
Latest entry:Get Over It. He's Dead
Yea yea yeah, shamon, auww!! New York, Circa 1987-88 The Tempurung Kelapa-Head MJ. To My Mum, I'm The Best MJ Impersonator. So, Annie are you ok? Are you ok, Annie? View this Fotopage entry
farah rashid
syazwani: wslm.... saya nya gmail farah2nine@gmail.com. boleh beremail kalau nak borak2 about HPA products or anything! View this Fotopage entry
Radix Kola...Slurpppp
Cakes Lover
Latest entry:MOVING NOTICE....
Hope to see you all at my new house... welcome to http://mypu3cakehouse.blogspot.com/ View this Fotopage entry
Ummi Zufayri
Latest entry:Pindah rumah
Kami telah 'berpindah' ke http://synchrosynergy.freehostia.com/blog/. Mungkin FP ini akan diupdate..mungkin juga tidak... Apa2 pun...do visit us at our new home ok! ;-) View this Fotopage entry
tsuboichinatsu tsunamitsu
Latest entry:-raya utara-
tahun nih walaupun perut dah bulat...muatan lebey had..hehhe...nak gak balik umah tok aku kat tepen,perak..pastuh kami ke gurun,kedah..mak dah sound aku..leh ker jalan jauh2..kaki makin bengkak..aku kata leh ajer....hehehehe...sampai gak aku ke umah mak lang,kat gurun..sangat best..konvoi 5buah kete..huhuhuhu...next year leh jalan sana lg... adik ku berbaju kunin n sepupu ku.. adikku farah+tasfi=nur dhia khalisha my luvly mum n dad.. my mum n dad with anak daranya=faizatul hu... View this Fotopage entry
lama dah punya cerita
Latest entry:South-West of England
View this Fotopage entry
Netherlands
Mrs Jemain Raihan
Latest entry:adeq the menace .... all about him
http://www.glitterfy.com/() ADEQ : UMMIE, UMMIE TAUK SIK SIKU ABANG MUSAYYAR (HIS COUSIN) KOTOR? translation : Ummie, Ummie tau tak siku Abang Musayyar (his cousin) kotor? UMMIE : :?: :?: :?: YAKAH? KOTOR? KENAK? translation : Ye ke? Kotor? Apasal? ADEQ : KOTOR MIE ..... RAH SEBELAH KANAN SIKUNYA .... RAH SITOK(SAMBIL NUNJUK KE ARAH SIKU KANANNYA SENDIRIK) translation : Kotor Mie, kat siku kanan dia .... kat sini (sambil menunjuk ke arah siku kanannya sendiri) UMMIE PUN PEGI LA NG... View this Fotopage entry
zabariah hassan
Latest entry:PERKAHWINAN ADIK LELAKIKU
Lama betul tak update fp nie sejak balik dari jepun ni memang sibuk memanjang, insyaallah akan ku update sedikit demi sedikit didalam fp kesayanganku ini... Alhamdulilah majlis berjalan dengan sempurna dapatlah zar dan keluarga menyaksikan perkahwinan adikku yang bekerja di pejabat daerah Kota Tinggi ini melansungkan perkahwinan beliau, maklumlah sebelum ni tak berkesempatan nak meraikan perkahwinan adik2 yg sebelum ini... View this Fotopage entry
alfahanum md yunus
http://www.glitterfy.com/() assalamualaikum... jangan jemu ye... kakak asyik tunjuk roti jer... memang selalu kene buat roti nih sebab kat sini tak banyak kedai jual roti yg macam ni... selera kita orang msia mane nak sama dgn orang sini... dok sini lah baru tau buat roti... kalau kat msia boleh beli je... roti kacang merah cara 1. sediakan doh ban manis asas (resepi seperti di bawah) 2. bahagikan doh kepada 50g sebahagian bentukkan menjadi bebola dan biar selama 10 minit 3. canaik... View this Fotopage entry
smudgy fudge
Latest entry:New Food Blog!
I've transferred all food recipes and pictures to a new blog. http://smudgybakes.blogspot.com OR just simply click http://smudgybakes.blogspot.com/(here)! Enjoy! View this Fotopage entry
BOXHOUSESTUDIO BOXHOUSESTUDIO
Latest entry:"I ingat U"
sofia...boxhousestudio dah hantar ke poli semalam...surprise!!!... :-D sofia nak moist chocolate cupcakes yang diserikan dengan black and white fondat serta kata-kata "i ingat u"...mmm...romantis sih!!!.....oppss... LOL jom jalan-jalan http://boxhousestudio.blogspot.com View this Fotopage entry
with moist chocolate cupcakes
Zubye Rusli
Latest entry:Eyes of Grace new look
I present you the new look of http://eyesofgrace.blogspot.com(Eyes of Grace) blog. Kindly take a tour and have a pleasant journey! :-D :-D oh.. btw, mama ada buat CONTEST best jugak for all the viewers.. view the blog for detail, ya!! Don't miss your chance to win a FREE photoshoot with mama. :-) View this Fotopage entry
Nor Haslinda
Latest entry:!!Linda nak pindah Umah!!!..www.kaoricake.com.my/blog
Dengan berat Hati Cheq nak bagitau kekawan yang Cheq tak mau dok sini dah...nak pindah umah baru..bukan banglo tapi umah kerajaan(rumah beli skim bantuan LOL ) yang lama cheq letak barang tapi tak duduk.. Sume cerita kek dan apa-apa yang cheq nak cerita...cheq letak kat sini..kalau sudi singgah la...ekonomi teruk ..tadak "housewarming"..cuma baca doa selamat ja.. :-D http://kaoricake.com.my/blog/ To all my dear friends..its a been a while I've been dipping my virtual ink to record my baking and inte... View this Fotopage entry
Tini's
Norhayati Ahmad
Latest entry:uMaH BaRu
http://eixora.blogspot.com/ View this Fotopage entry
17-19 January 2009
mohd azhari azizan
Latest entry:MERDEKA
View this Fotopage entry
Hajar Mohamed Yussof
Latest entry:Noktah
Assalamualaikum... Tiba saatnya kita mengundurkan diri... Ampun dan maaf andainya... terkasar bahasa tersilap bicara termarah yang tak kena tertanya tak tentu hala tersasul yang tak sengaja terpukul kat mana-mana terpekik di telinga terpinjam harta benda tercilok resepi sapa-sapa ter'moody'tak semena-mena terumpat bila-bila termacam lagi yang sewaktu dengannya... Semoga dimaafkan kerana u all lah kawan kita sampai bila-bila Sayang semua... :flowers: Rumah baru kita di http:/... View this Fotopage entry
mohd khairul nizam abu hassan
Latest entry:Last entry in fotopages
http://mknaceunlimited.blogspot.com() Mulai tarikh ini, aku dengan rasminya tidak akan menulis atau menghaplod gambo dan cerita di mknace.fotopages.com lagi. 100% blogspot menjadi lidah rasmi ©mknaceunlimited. Sekian terima kasih 2009 is a year to move to a new page. Read more at http://mknaceunlimited.blogspot.com() But the online portfolio are still in shutteractive http://shutteractive.fotopages.com() View this Fotopage entry
Hellikonia aka Yatt
Latest entry:chocolate & strawberries
no cream frosting. just chocolate. and fresh strawberries :-D :-D :-D View this Fotopage entry
karpetmerah photography
Latest entry:WWW.KARPETMERAH.NET
Salam to our faithful clients and fans...We are pleased to inform you that KARPETMERAH PHOTOGRAPHY has launched and moved to a new photofolio at the following link : http://www.karpetmerah.net We would like to thank you for all your support and look forward to more success in the coming future... Regards, Karpetmerah Photography View this Fotopage entry
Nor Annyssza
Latest entry:anis dh pindah rumah...
harap maklum...anis skang dh pindah rmh....marilah kita same2 boikot brngan israel yg durjana nih...!!! http://annyssza.blogspot.com View this Fotopage entry
erna salihuddin
Latest entry:Danish's 3rd Birthday
View this Fotopage entry
Helmi Iliani
Latest entry:http://helmiyani.blogspot.com/
kami berpindah ke http://helmiyani.blogspot.com/ View this Fotopage entry
nohaza ib
Latest entry:Lama sungguh tidak update FP
Salam sume... Lamanya liza tak mengupdate fp ni... dh byk sawangnya.. maaf sume kerana liza agak sibuk kebelakangan ni... sekarang ni liza tgh berkrsus selama 3 minggu di shah alam.. ermmm rindu kt anak. ni pn curi2 masa untuk jenguk fp... ;-) well, selama ni liza agak sibuk dgn kerja n keluarga. Ada byk krsus n sebagainya. bila dh sibuk dgn krja, balik rumah sibuk dengan anak dan keluarga. sbb tu tak sempat nak update.. :-S Selama tak update ni, liza byk melakukan aktiviti seperti memasak, jala... View this Fotopage entry
papa n maisarah
Sira Sain
Latest entry:Di sini segalanya berakhir~Furui arubamu
Semacam bunyinya...tapi terpaksa membuat keputusan untuk menutup tirai fotopage ini untuk memberi laluan kepada urusniaga online dan offline yg telah ku terjebak kini. Terima kasih utk kawan2 yg sudi telah lama,selalu berkunjung ke sini sejak dari zaman ia dibuka dari Negara Matahari Terbit...laman ini mungkin cuma akan diupdate utk entry dari jepun untuk kenangan kami ..ikebanaku...siri perjalanan kami utk kenangan terabadi yg tak abis lagi...itupun belum tahu lagi sbb ia dalam pc yg satu lagi dan dalam p... View this Fotopage entry
NorAlHidayah Tohiran
Latest entry:walimah sakinah...
minggu kedua cuti raya kami di kg.Baru... selain ziarah kaum keluarga yg dh lama xjumpa ada 'kejadian yg penting' berlaku dl minggu tu..walimah sakinah, anak ketiga Hj. Abdullah dengan pasangannya wan mohd farid wan mahadzer. kejadian berlaku 11 oktober 2008... as usual, majlis dirancang sederhana. elakkan membazir dan berlebih2han... ;-) majlis akad nikah pkl10 pg di dewan pernikahan masjid wilayah persekutuan dan jamuan makan di masjid yang sama pkl12 tghari. keluarga mmy pun datang dari johor, se... View this Fotopage entry
us again...
nhalilah buari
Latest entry:umah baru..
kengkawan sume.. jemput la bertandang ke umah baru kami.. :-D http://journals-of-nhalilah.blogspot.com kat sini pun still akan update jika berkesempatan.. View this Fotopage entry
Yati Mmm
Latest entry:Move it
I like to move it, move it.. sing like Madagasar hehehe.. I humbly invite all of you ( mcm ada orang hahaha) to my new place.. http://yati-m.blogspot.com(Melastik Bintang). I'm still in the middle of editing here and there and plan to move some of my old items there... Come la.. come..8-) * http://www.youtube.com/watch?v=0x3W6hutEj8 View this Fotopage entry
Another version..
Khairina Izzati
Latest entry:Last words..
http://kinaizzati.blogspot.com( ) Assalamu'alaikum w.b.t.. Dengan ini, secara rasminya saya akan move out dari fotopages ke blogspot. Lately, I've been juggling passion, obligation and commitment all at once. I think that having a blog is easier for me as i don't have much time to snap photos anymore like i used to (lagipun sekarang selalu berjauhan dgn D80 terchenta). But this doesn't mean i'm quitting photography for good..no no. Photography will always be a passion of mine. Dengan rasmi jugak me... View this Fotopage entry
chepah cook and craft
Latest entry:My New Home
FP ini akan menjadi koleksi resepi & cerita kek..... Untuk Katalog Kek & Cupcake sila ke...... http://chepahcutecakes.blogspot.com View this Fotopage entry
cupcake wedding doorgift
Sofu Hashim
Latest entry:Bertukar Angin
Salam.. Wat masa skrg...sya x akan update FP ni....sebab dh ada FB & blog.. Jadi kpd yg sudi baca story sya leh ke http://ummi2m2s.blogspot.com(Blog) kt FB search nama penuh sya laa..huhuhu...Sofuriah Mohamad Hashim.. :-D View this Fotopage entry
Nana posingg
Acik Bard
Latest entry:Selamat Pengantin Baru to me :-)
Salam semua....I am so sorry for taking such a long time to update this FP. I would like to share these pictures (taken by in-law) with all viewers. Official pics by appointed photographer are still in progress and will be ready in a couple of weeks. Enjoice! View this Fotopage entry
setting.....
Ummi Aina
Latest entry:sorry
salam semua lupa nk bg tahu ye sbnr nye dah lama pindah ke rumah baru http://qutreen.com http://www.qutreen.com/resepi/ jumpa di sana ye.................. View this Fotopage entry
uMMi aQiL
Latest entry:PINDAH RUMAH
DENGAN RASMINYA MULAI HARI INI, SEMUA N3 RESEPI UMMIAQIL DIPINDAHKAN KE RUMAH BARU....>>> http://shshada.blogspot.com <<< DAN SEMUA LINK BLOG DAN FP TEMAN2 JUGA DIPINDAH KE SANA...HARAP MAKLUM...POHON MAAF ATAS KESULITAN View this Fotopage entry
SuE Manchester UK
Latest entry:Keukenhof - Amsterdam
View this Fotopage entry
masrun maya
Latest entry:my blog
has been moved to http://lollipoplive.blogspot.com/ View this Fotopage entry
nor aziz
Latest entry:PINDAH RUMAH
Assalamulaikum.... FP ni dalam process permindahan dari Fotopages pindah ke Blog . Apa yg dlm Fp ni akan di bawa ke blog mengikut hb di fotopages ini sebagai kenangan dan tatapan saya di masa hadapan (backdated)...bila dah abis pindah nanti saya akan tutup Fotopages saya ni...yg mana entry yg dah hilang tu..dah di transfer ke blog..terima kasih pada rakan-rakan Fp saya masih sudi mengunjungi saya disini..saya hargai persahabatan di alam maya ni..walaupun tak berjumpa tapi mesra.... sudi-sudilah berjunju... View this Fotopage entry
dR ali IB Resources
Latest entry:Program Perkhemahan Foto Alam (Nature Photocamp)
Alhamdulillah, saya dan beberapa orang rakan jurufoto alam akan mengadakan program Perkhemahan Foto Alam (Natures Photocamp). Setelah kami mengadakan banyak siri perkhemahan foto di hutan-hutan, gua, sungai, jeram, air terjun, tasik, pulau, bukit, dataran tinggi dan gunung sehingga ke gunung berapi di Indonesia sesama kami. Maka kali ini kami ingin membuka peluang untuk berkongsi ilmu dan pengalaman kami kepada sesiapa sahaja yang mempunyai MINAT MENDALAM berkenaan fotografi alam (nature photography)... View this Fotopage entry
Saiful Rieza zainal
Latest entry:Majlis Malam GALA Bersama Datuk Misbun
View this Fotopage entry
Mama Kimi
Latest entry:..Mari Update..
Hai Suma...sorry lambat update...coz this few weeks mmg sibuk ngan urusan kawin Kak Ngah...2-3 minggu ni asyik dok travel tak lekat kat umah..itu yg asyik tertangguh nak update...ni lah serba sedikit preview gambar kawin Kak Ngah untuk tatapan Ina...hehe..tapi sorry, gambar tak baper nak cantik cam camera canggih.. :-D Masa Akad Nikah Akad nikah dijalankan pada waktu malam usai solat Isyak...alhamdulillah semuanya berjalan lancar dan dengan Sekali Lafaz ...terpapar kelegaan kat muka Ayah ngan Ma...... View this Fotopage entry
Lauk Pengantin..
arfah esahak
Latest entry:HAPPY FATHER'S DAY
Happy Father's day to my dear darling :flowers: . Thank you so much for being a grrrreat father & husband..muah. You are a wonderful father & husband. Ekonomi skang meleset...al maklumlah mama skang ni kan keja sendiri..masih merangkak-rangkak lagi ni....so mama cuma mampu belanja papa kat Carl's Jr jer. Tapi x kesahlah kan...the thoughts that count right. Lawaklah....tadi mama call ayah tuk sbb nak wish Happy Father's Day tapi ayah tuk pulak duk lecture mama pasal minyak naik... pasal dia x leh... View this Fotopage entry
SOuLha CaiRo
Latest entry:JUMPA ANDA SEMULA DI SANE...
Salam Buat Semua..Mohon kemaafan sekian lama tak up-date kt sini..mama sofwat rasa terharu sangat sebab ramai lagi yang setia mengunjung ke fp mama sofwat tapi N3nya masih sunyi..bukan saja tumbuh lalang,bersawang,ntah-ntah hantu pun ada hahaha.. Bila tengok statitik wah pengunjungnya setiap hari ratusan orng ,ada yang beremail minta diupdate inginkan cerita segar dari mama sofwat..wah macam glamour ler plak..tapi gitulah kan kalau saper2 yang masih setia beFP macam akak MADIHA.MAMASYA..MAMAFAMI..Kak RU... View this Fotopage entry
Miss Creative Cakes
For more information pls click http://misscreativecake.fotopages.com View this Fotopage entry
aku bye
Latest entry:LINK AKU YANG BARU!!!!
aku dah pindah kat sini plak... jom datang beramai-ramai... http://akubye.wordpress.com/ View this Fotopage entry
SHAHROSE PESHAWAR
Latest entry:TERATAI76 .... ^_^
* http://www.youtube.com/watch?v=uji0tm9W7wQ View this Fotopage entry
diba Muid
Latest entry:Selamat Berpuasa n berhari raya
Salam... Lama gile laa tak update. Bz pun ye jugak, kesihatan yang tak mengizinkan pun ye jugak. Minta maaf sangat2 ngan kwn2 yang jenguk2 fp lapuk ni tp takde paper citer pun kat sini.InsyaAllah saya nak update gak sikit2. Raya pun lagi seminggu lebih jer, kuih raya satu benda pun tak buat lagi. Serba last minit tahun ni. Ntah sempat ke tak ni.. Dikesempatan ni, saya nak memohon ampun maaf kpd semua kenalan fp kalau selama perkenalan kita ada perkara atau perbuatan yang mengguris rasa tanpa say... View this Fotopage entry
mohd nor shahiddan bin mazlan
Latest entry:Israeli Boycott
I'm Mohamad Nor Shahiddan bin Mazlan announce, i'll keep boycotting Fotopages.com for ever!! NOw, meet me in http://syahiddmilikku.wordpress.com Israel, Go To Hell!! :devil_wagging: :devil_wagging: :toxic: :toxic: View this Fotopage entry
alyssa natrah
Latest entry:Playtime & Dinner at Sour Puss
Went down to Parkway Parade last 2 wks wif my cuzin Dil & Hakim her son.Hakim had an enjoyable time playing the car rides.From Parkway Parade, we decided to go down to Esplanade nak watch sunset la konon. 8-) Skali we pass by John Little da pe lagi niat nak watch sunset bertukar jadi shopping plak siap beli bedsheet set lagi hai.....dah kata pompuankan mana leh tinggal shopping LOL .We had dinner at Sour Puss which was formerly known as 2hot 2halal cafe lau tak silap ah. The atmosphere is very relaxing &... View this Fotopage entry
Dah kenyang pelagi cam baring je
Alexs Azlan
Latest entry:Jom Pindah ramai-ramai hehe.....
Buat teman-teman...... Oleh kerana ramai member kata fotopages nie Yahudi punya, so macam tak sedap lah pula mau upload lagi gambar ke sini. So bagi member2 yang masih mengenali saya, dan sudi menjenguk saya... jomlah jengok kat blog saya ok.... 1). http://www.flickr.com/photos/azlanumpai 2). http://azlanumpai.edublogs.org Mungkin inilah gambar terakhir saya di fotopages, thanks buat teman-teman yang sudi memberi sokongan semasa di fotopages ni. sudi-sudilah jenguk saya di laman yang baru yah.... View this Fotopage entry
dilaBangi
Latest entry:MY LIL ACA
View this Fotopage entry
Princess Lia
Dah lama tak update FP ni.....FP kawan-kawan lama tak tengok....maaflah ya.. almaklum penyakit M dah melanda diriku ni dan yang paling menyampah dengan Photobucket..ee..ee.ee.geramnya...tak boleh nak upload gambar. :get_you: ...tension..tension Jom Zaz .....Aina dah 3 tahun la.... View this Fotopage entry
Rini Shariff
Latest entry:WeLcOmE FriEndS
View this Fotopage entry
srs feqah
Latest entry:KUDAT Sabah
Assalamualaikum & salam 1 Malaysia.. WHEN THERE'S A WILL THERE'S A WAY Di mana ada kemahuan di situ ada jalan. Lebih kurang macam 'Hendak 100 daya tak hendak 1000 dalih'. Kalau kita mahukan sesuatu sudah tentu ada cara, tapi jangan pula malas berusaha. Kalau sendiri malas, itu sengaja cari nahas............... UPDATE 2011 Fuuhh..5 bulan tak update..Tengok macam dah sunyi je fp ni, tu yang maleh nak update. Tapi sayang la pula tak dapat nak tulis kenangan & coretan 2011. Kalau FB tu setakat update st... View this Fotopage entry
ishzah hsn
Latest entry:Salam Terakhir
Assalammu'alaikkum Wr.Wb...... Setelah sekian lama di temani anda dalam dunia masakan....terlalu banyak kenangan manis yang dapat di kongsi bersama. Banyak ilmu yang di pelajari bersama. Dan pada hari-hari yang selalu di lalui..tidak semua apa yang kita ingin akan dapat di penuhi seperti yang kita mahukan. Namun begitu terlalu banyak yang ingin di perkatakan. Bersama anda-anda yang sering memberi kata-kata perangsang, mengongsi kegemaran. Yang tiada jemu-jemu berkunjung ke fotopages ini. Ribuan te... View this Fotopage entry
You!
syana said
Latest entry:Moved
Kedai saya telah dipindahkan ke http://syanasgallery.blogspot.com Moh beramai2 jenguk kedai saya :-D View this Fotopage entry
izzdanish n family
Latest entry::dengan namaNYA yang MAHA PEMURAH lagi MAHA PENYAYANG:
assalamualaikum... adeh!puh..puhh..berabuk2 "rumah" nih..muram dan penuh bersawang...penuh kesedihan... awituh dah tutup rumah..but kawan2 ramai yg tanya kenapa..dan mereka mintak diupdatekan......... setelah berfikir positif....mungkin "rumah" ini..boleh dijadikan tempat luahan hati..dan mungkin dgn itu mendapat motivasi diri dari teman2 cyber...... :-) .. ok..apapun saya tidak akan SESEKALI menulis dgn open..apa yg berlaku pada kami..yg tahu..biarlah..yang xtahu..biarlah... "Thanks for all the w... View this Fotopage entry
aksi hero waktu tido...:)
hardinieliana eshoppe
Latest entry:syarat dan terma
~PEMBELIAN~ ::first come first serve ::penghantaran akan dibuat selepas pembayaran dilakukan ::barang yang telah diterima tidak boleh dipulangkan kembali ::sila berikan nama,alamat dan no telefon jika anda ingin membuat sebarang pembelian ::harga brg termasuk postage. ~PEMBAYARAN~ ::pembayaran boleh dilakukan secara bank-in ataupun secara online.. ::setelah pembelian dipersetujui sy akan memberikan no akaun utk pembayaran.. ;:pembeli hendaklah menghantar resit pembayaran melalui email.... View this Fotopage entry
amaruszati noor rahim
Latest entry:PINDAH KE GALERI
salam. saya telah berpindah ke galeri. untuk perkembangan lanjut tentang produk, aktiviti, tutorial, kelas, sila klik http://zatidhati.blogspot.com. terimakasih View this Fotopage entry
Papa Mama
Latest entry:Aidilfitri 2008 - Kedah + Terengganu
Dah abih Syawal baru nak upload gambar LOL Penyakit M..mmg xde ubatnya 8-) View this Fotopage entry
Spongebobbbb....mkn diaaaa
raw canvas
Latest entry:pucuk...
"pucuk..." copper sheets, oil and recycled wood 112cm x 81cm 2003 ...and it is rare for me to use this medium for my artwork View this Fotopage entry
za dzul
Latest entry:A day with Dr. Edy (my goodfriend)
venue: Zoo Negara "kunun2 baru balik dr ireland..(memang punnn..) dah2 la tu buat2 ala2 aku nih jadik tourist guide ko lak,edy oii!! :P" edy: lame dh xjumpe ko.ahakss..time aku balik msia 2 tahun lepas kot.tinggal ko je bdk pompuan kelas kite yang lom kawen!! za: aku tau dahhhh..biasalah..aku dahulukan kawan2 aku dulu. LOL p/s: beb..thanks a lot for today.giler best kuar ngn ko and having fun together. friendship forever ok!! :flowers: View this Fotopage entry
doubleu kayes
Latest entry:www.doubleukayes.com kepada www.wksphoto.net
Assalamualaikum.... Sudah lama saya tidak kesini lagi sejak saya menggunakan web blog lain untuk website saya....Sebenarnya tiada apa yang ingin di sampaikan ...Cuma ingin memberitahu kawan2 yang mana selalu melawat ke web saya menggunakan www.doubleukayes.com kini telah di re-brandingkan semula kepada nama domain yang baru iaitu http://www.wksphoto.net Ini kerana saya menerima beberapa komen dari rakan yang mengatakan domain nama yang sebelum ini agak susah untuk di ingat dan di eja....Setelah memiki... View this Fotopage entry
Photo Frame 3
Project Rasso
Latest entry:Gadis-Gadis S u n t i Alam Maya
Click http://www.flickr.com/photos/lanraga/(HERE) to view more photos. Also please visit to http://www.kahwingraphy.com(KAHWINGRAPHY) Currently i'm listen to Saiful Apek - Aspalela View this Fotopage entry
zanjalan jalan
Latest entry:Perjalanan ke Chiangrai Thailand, Tachilek Myanmar dan Laos
Zanjalan ke Chiangrai Thailand, Tachilek Myanmar dan Laos pada 1hb Julai hingga 8hb Julai yang lalu. Perjalanan bermula dari Sungai Petani, ke Bukit Kayu Hitam menaiki LRO Disco WDD3838 bersama seorang sahabat, juga dari Sungai Petani. Kami berdua bertolak pada petang 1hb dan mengikut rancangan akan berjumpa dengan sahabat-sahabat lain dari Malaysia dan Thailand di Masjid Dannok, Thailand. Setelah bertemu, kami memulakan perjalanan berserta 2 buah lagi van dari Thailand. Kami menuju ke Hatyai. Di sa... View this Fotopage entry
Selamat menjelah kepada PAT, jumpa mereka di Dannok..
Fitora Noa
Latest entry:Ku mengharapkan ramadhan...
Salam aidilfitri... Semoga bertemu lagi ramadhan akan datang. Terima kasih kepada ahli2 yang perihatin. Jemput bertamu diaidilfitri nanti :-D View this Fotopage entry
WanZee Hiroshima Japan
Latest entry:Alhamdulillah...
Day 1..... Day 2..... View this Fotopage entry
Nadzri And Sabrina
Latest entry:First Baking
Sab rasa dah ramai yang suruh Sab update.. anyway, macam ni lah.. sekarang ni Sab ada bz sikit.. mungkin tak dapat update selalu tapi Sab tak akan tutup terus FP Sab.. kalau Sab rasa Sab free, Sab akan update erk.. hehehe.. sorrylah buat kengkawan yang sudi jenguk FP Sab.. asyik bersawang je erk.. Sab tak sempat lah nak update.. terlalu banyak aktiviti lately.. Kali ni Sab citer ringkas je erk.. Sab nak berkongsi gambar kek cokelat yang Sab try buat sendiri for the very 1st time..kat bawah ni.. resepin... View this Fotopage entry
Perjalanan pulang ke Penang.. Tamat
Aliza Mansor
Latest entry:Camp 5 @ 1 Utama
Yesterday, work-related of course, I made my way to the Camp 5 indoor climbing facility in 1 Utama to meet with the mass com director, Serene Gaik. I was very impressed with the facility, and from what she shared with me, we are set to make a mark in the world. The facility has a range of walls, from beginner to advanced, so all are welcome. Kids are also welcome to climb here, and they will be supervised by qualified staff. If you have hyper-active kids with lots of extra energy :-D you can bring the... View this Fotopage entry
AUREANAYZ ERICA
Latest entry:ASSALAMUALAIKUM DAN JUMPA KEMBALI
Kami akan mula update semua yg tertinggal selama ini. Kebetulan sejak pulang ke Malaysia terlalu sibuk dan kesuntukan masa. Sesiapa yang berminat dengan busana muslimah sila layari http://ummyfaqihahibni.fotopages.com View this Fotopage entry
WaN Sya
Latest entry:27 Dresses
Love it! **2 thumbs up** especially the hero, sangatla sweet n macho (the character i mean :p) lalallaa http://www.27dressesthemovie.com/(27Dresses) is definitely a worth watching (to whom who loves to watch romantic comedy of cos..) ;-) Btw we watch it at GSC Signature, The Gardens. Been there 2 times and we already so addicted to that place. Definitely a must go place to watch movie tho' a lil expensive. It's worth it! Enjoy the photos... **he definitely loves this place** **all is... View this Fotopage entry
and a sirloin steak for that beefy boy :p
qassrinna mohamed
I Have Updated -----------> http://monsoon.fotopages.com/?entry=1242849&page=0(HERE) heheee...ni kerja org malas.. anyway, tq to bro monsoon sbb balanja air n snap gambar ________________________________ p/s: ni kira promotion jugak kan? :-D View this Fotopage entry
rossya ahd
Latest entry:Hello my frens..
It was rather a co-incidence when I posted my very first entry on Fotopages.. I was wooed in fact by the wonderful collections of photographs by many talented people in the world of photography. I started to appreciate my long forgotten camera. I used to be comfortable with the compact P&S camera.. until stumble into those fps of Mr Edoras, Suhaimi, Cakcibao, AJ, and many more.. that I can't really name them accurately but somehow or rather know where to click. It's amazing..that after having the first in... View this Fotopage entry
Rina Khan
Latest entry:Al Alim
View this Fotopage entry

View this Fotopage latest entry
FarEast Ismail
Latest entry:MAAF
MAAF SAYA PINTA DIATAS KESUSAHAN YANG SUDAH BERLAKU DAN BAKAL BERLAKU DIMASA HADAPAN ... MULAI SAAT INI, SAYA TERPAKSA MENUTUP FP ATAS SEBAB2 TETRENTU ... SALAH SATU MASALAH SAYA HADAPAI IALAH SAYA AMAT PAYAH UTK LOG IN KE AKAUN FP SAYA INI MALAH LEBIH TERUK LAGI SAYA X DPT LOG IN LANGSUNG ... KADANG KALA UTK SAVE SUMER KEJE2 SAYA, SAYA X DPT SAVE MALAH HILANG MCM TU JE ... SAYA X SALAH KAN PIHAK ADMIN FP ... MAAF PADA KAWAN2 YANG SELALU BERKUNJUNG N MELAWAT FP SAYA X SEBERAPA INI ... SEGALA DORONGAN DAN TU... View this Fotopage entry
simply dee man
Latest entry:Triple Cheese Cake/Chilled
Source ~ http://fjaco.multiply.com/(Femmy Jaco's) I have tempted to make dis cheesecake since I found d recipe from Femmy Jaco's blog. It looks easy to make it does! and doesn't need to bake. The original recipe uses white chocolate, milk chocolate and dark chocolate. Dis cheesecake is served chilled. Cudn't go wrong to drizzle fudge chocolate sauce for a richer version. I juz stick not to use dark chocolate. Cream and chocolate are a rich combination oredi. :-D Base (D original recipe is usin... View this Fotopage entry
Lee Lin
View this Fotopage latest entry

View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2008.