By: Naz Rinn Chan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 17-Nov-2009 12:58 Email | Share | Bookmark
GUD LUCK ALONG FIENA & CONGRATS ACIK ALYAEsok 18hb November 2009 hingga 8hb Disember 2009, anak sulung kami Along Fiena akan menghadapi Peperiksaan SPM. Kepada Along... Mak, Ayah dan adik-adik doakan semoga dipermudahkan oleh Allah SWT segala urusan Along sepanjang Along menghadapi peperiksaan. Usahakan yang terbaik dan tawakkal selalu ya..

Ini pulak kisah Acik Alya beberapa bulan lalu. Tak sempat nak buat entry. Sebenarnya Alya dah lulus piano examnya. First time amik exam, terus buat yang third grader punya. Alhamdulillah, Alya lulus with flying colors. Dapat Distinction lagi !! Tahun depan teacher dia recommend untuk terus amik yang 4th grader punya pulak.

Dalam kegembiraan itu sebenarnya Acik Alya dan kami semua sedang menunggu dalam debaran. Sehari dua sebelum cuti sekolah akhir tahun bermula, keputusan ujian UPSR akan diumumkan. Walaupun menurut ramalan dan firasat Nujum Pak Belalang..ramai pelajar di sekolahnya akan mendapat 5A's tapi kita tak boleh terlalu yakin. Just hope for the best... InsyaAllah Nanti kita update keputusan Acik Alya naaaa....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net