Want your
own Fotopage?








 


By: Naz Rinn Chan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 12-May-2009 01:50 Email | Share | Bookmark
Rinn buat kek kenit ????

 
 
 
Buat 80 bijik kek kenit niii untuk ulangtahun Along Fiena yg ke 17 semalam, 11hb Mei 2009. Along nak kek besar sebab nak bagi kat dorm-mates, kawan2 sekelas dan bukan sekelas tapi mak dia tak ada loyang sebesar meja..yg paling besar pun loyang 9" x 9". Tapi buat jugaklah kek vanilla blueberry sebijik... agak tak puas hati sbb sth wrong dengan whipping cream tuu... tak berapa nak kental, so nak sapu pun tak semudah selalu..hantam sajalah labu yeee..









Habih "belemoih" satu dapur kukerjakan . Almaklumlaaaah mana pernah buat projek yg tak berapa nak mega niii. Along punyer pasal, kugagahkan lah jugak. Petang semalam terus hantar ke asrama.... senyum from ear to ear Along !!! All the best ye Long, especially for the upcoming SPM ...kami semua sayang Along..



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net