Want your
own Fotopage?








 


By: Naz Rinn Chan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 28-Oct-2008 11:58 Email | Share | Bookmark
AN EARLY BIRTHDAY TREAT

Bersama anak2 gadisku
Along yg suka bergaya
Kami lah tuuu...
Gelak sakan nampak !!!
Kumbang dikapit bunga
Kami lagiii...
Marisa & Maskot Coffee Espresso
Takut sebenornya tuu..
Tak jalan pooonn...!!
Posing lagi
Main ken main...
Ketuk kepala diaa
Ayah pun nak try
Suasana dlm Big-C
Main ni pulak
Tahan Kenn...
Yeah tak masuk !!
Naik jet ski darat
Achik & Popo
Ada chan main??
Lekaslaaaa...
Main lagu Bday utk mak..
Dua-dua nama Marisa
Peace !!
My prezen
From her..
Entry ni aje yang sedikit terlewat....
Hari ini 28 Oktober 2008, Rinn menyertai gang-gang Club66 yang telah terlebih dahulu menyambut ulangtahun ke 42 pada tahun ini. Antara mereka adalah MamaFaMi, Daalia, Boxhousestudio dan Muna. Mem Boss Club66 Merpati66 masih belum sambut lagi tau..dia anak bongsu Club66 ni heh heh heh . Ada saper2 lagi yang nak join the club??? Silakan isi borang ekkk....

Berbeza dengan mereka, tiada sambutan pada hari ini, tiada kek, tiada kad, tiada jambangan bunga dan apa saja yang berkaitan dengan harijadi. Sedih.. ??? Taaaaakkkkkk...... Sebab sebenarnya dear hubby dan anak-anak telah terlebih dahulu meraikan diri ini beberapa hari sebelum harijadi...

Kami telah menghabiskan masa ronda-ronda Hatyai, shopping, makan2, reflexology, manjakan diri di salon, sembang-sembang etc ketika semua ahli keluarga ada bersama sewaktu cuti Diwali baru-baru ini. Di penghujung cuti Diwali, Along Afina dan Angah Dania pun kembali ke asrama, diikuti pada hari berikutnya dear hubby juga terpaksa ke luar daerah lagi. Tinggallah kami empat beranak.... Nak buat kek utk diri sendiri pun tak berapa teruja sangat..

Tapi Rinn sungguh terharu dan berbesar hati dengan orang-orang sekeliling, teman-teman, kakak-kakak dan adik-adik cyber yang tidak lupa mengirimkan ucapan dan doa buat Rinn.. Terima kasiiiiiih banyak2 ya. Anda tahu anda siapa...



Tak meraikan pada harinya pun tak pe, sebab hadiah harijadi pun dah dapat..makan pun sepenuhnya dah dinikmati.. Selamat Harijadi pun dah berulangkali diucap.. Doa selamat telah dipohon..Malahan nyanyian Harijadi pun dah beberapa kali dialunkan.. Lagu standard yang satu dunia pun tahu !!

Ya.. I'm a Scorpion yg dilahirkan di tahun kuda. Sape yang pandai menelah personality diri Rinn tentu boleh agak Rinn ni orang yang bagaimana heh heh...




Apa2 pun, Rinn nak rakamkan rasa terimakasih pada dear hubby dan anak-anak yang telah melayan Rinn bagaikan permaisuri pada percutian harijadi kali ini. Rinn sayang semua....



Sebelum kena soal, baik tunjuk siap-siap besday prezen kita.... Dapat yg ni sebab my Nokia N71 dah nyanyok dan lembap. Dia suka mati mengejut dan kalau send msg..berminit-minit lamanya. Gambar dan lagu2 dlm gallery pun kekadang ada kekadang hilang. Tau-tau muncul, tau-tau lenyap. Last2 dear hubby amik buat PTT..dan Rinn dapat yang baru, syukur Alhamdulillah.

Somebody sent me this. It's very sweet of you, dear. Terima kasih daun keladi...Tahun depan pos satu lagi..



RInn juga berkongsi tarikh hari lahir yang sama dengan si chomel ini... Puteri kesayangan EJ, Lailatul Aisyah. Semoga menjadi permata ayah bonda ya Ecah !!!





Quote:
1.Ana Suzana : Tq atas ucapan dan doa. Dah dua tiga kali ucap tuu !! Benda baru, mestilah syiok walaupun masih terkial2 nak picit. Dulu dah biasa dgn Nokia..bila tukar Sony Ericc..jadi lambap lah sikit.
2.MamaFaMi : Tq sekali lagi ma. Heh Heh... Kita Semangat 42 lagi. Tunggu lagi 4 tahun...boleh join Semangat 46..Kuusssss semangat. Ya lah tu..Muna pun kan. Tapi Kak Leen, Rinn tak tau !! Tq bagitau.
3.Azfa : Tq Tq dear.
4.farahoney : Tq for da wish. KakRInn ok jer..no rahsia rahsia bab umur nii !!!
5.ida isk : Ammbooooiiiii siap nyanyi lagu bday Indon lagii !! Ya laa...tinggal ida aje lagii. Nanti buat beseday party besar-besaran tau !!
6.Chek Yam : Wsalam chek yam. Tq ucap selamat dan doa. Dah kami pun kaki ronda...syiklah dpt jalan-jalan.
7.Amal5041 : Tq atas ucapan dan doa. Alamak...mcm bagus jer panggil Kak Amal ya..Padahal akak muda tuuu heh heh..tak pe kot. Dah biasa panggil Kak Amal, tak syiok pulak nak panggil nama aje.
8.hanizura : Tq zura..
9.Noor : Terima kasih Noor atas ucapan dan doa ikhlas Noor.
10.srsfeqah : Thnx feqah. Betul tuu...org ingat kat kita tu pun dah seronok !!
11.ida isk : Terima kasih sekali lagi wahai si puteri bongsu..
12.meorjay : Thnx bro MJ atas ucapan dan doamu.
13.inasaly : Wsalam lina. Tq for da wishes & doa. Jalan2 ni ke mana pun ok for me. Buku resipi tu InsyaAllah akan dimunafaatkan..heh heh heh..
14.syazwaniadnan : Terimakasih wani. Dari jauuuh wani kirim doa dan ucap selamat ya. Moga wani pun selamat dan terang hati dlm menghadapi peeriksaan. Wani BOLEH !!!
15.linda kaori : Domo Domo. Henpon lawa sbb puannya pun lawa..wakakaaaaaaaaa..perasan jer lebih !!!
16.zany : Time kacih zany atas ucapan dan doa. Ada jugak adik2 tolong doakan krinn ni heh heh heh.
17.Mamasya : Tq bnyk2 mamasya.
18.maklang : Tq maklang. Maklang buatlah CLub69 pulak..boleh jadik Mem Boss nya..
19.zany : Kat Hatyai... lokasi, parkir Mayflower Hotel.
20.Rozamy : Terima ksih rozamy atas ucap selamat dan doamu..
21.MaMaAiNa : Tq bnyk2 MamaAina..
22.Aliza : Wsalam liza. Tq atas segala2nya..
23.Muna : Thnx Muna. Memang mcm penyamun pun wakakaaaaaa, sorang2 perangai pelik2 !!!.... Alaaaaah, kira otomatik masuk ahli dah Muna tuu !!
24.chendana : Thnx Ha. Sama kala jengking ya kita...
25.aishah@ummiaqil : Wsalam aishah. Tq atas ucapan & doa. Dari jauh lagiii......
26.ummiNurin : Tq ummiNurin.
27.MaDiHa : Thnx MaDiHa atas ucapan. Tak dpt prezen tu pun mmg nak kena tukar HP lama tuuu...dah nazak heh heh.
28.Hajar : Wsalam. Tq atas ucapan dan doamu.
29.wawa salwa : Thnx wawa. Kalau tak usik, tak sengat ya !!! Lagi sempoi ekk..gang ketupat bawang. Ok, nnt krinn usha fp wawa.
30.Bonda : Heh Heh...cilok dari FP Ej lah gambar ecah tuuu. Alaaa..ecah pun tak kisah kot sebab dah selalu tgk ibu dia buat kek dan selalu dah mkn kek. mmg boring laa kalau internet di opis kena kawal..kat umah kan ada PC gakkan?
31.hannan6d : Oopppsss.... sama birthdate ya.. Selamat Ulangtahun jugak buat Hannan. All the best ya..
32.che mid : Terima kasih idah. Iiisssshhhh..Rinn mmg sentiasa perasan masih 24 kah kah kah...
33.umida : Thnx ida. Mana boleh lupa dgn org yg namanya Yoshida ni. Ala-ala Japanase gituuu namanya..
34.KING Burnicecool : Thnx Bro. You too, keep up the good work.
35.roylazim : Heyyy...it's ok kakroy. Better late than never kaannn. Rinn ok jer. Gembira sebab bertambah lagi orang2 yg mendoakan segala yg terbaik buat rinn, thnx kakroy.
36.Ouled Kenitra : Ooppss.... awalnya dah citer pasal menantu !!!
37.mummy jam : Thnx mummy. Heh heh heh... boleh kot jadik ahli bersekutu.
38.Lee Lin : Mulia sungguh hatimu ituu...buat social service keh keh.. .. Carik yg Johor mari jugak tuuu.
39.bibu@wilda : Thnx a lot dear.
40.jasmeen : Ammbooooiiii...siap nyanyi lagi ya, walaupun tak abih !! Kah kah... iye lah tuuu, kami wakil dari tahun 66. Tak leh join kapal tapi boleh ikut dengan kapal lain..
41.manjakusayang : Wsalam.
42.zana hassan : Tq zana atas ucapan dan doa. Better late than never... Share resipi no prob punyer !!
43.jeff : Tq Bro Jeff krn mendoakan..
44.mrsjemain : Tq tq.. Amin ke atas doa An pd Krinn. Kitorang ke..?? As sweet as uols jugak ler !!
45.afairuz : Tq Afai. Demam ada ape2 kot tuuu... . Jaga diri ya.....






View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net