Want your
own Fotopage?






 


By: Naz Rinn Chan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 18-Jul-2008 18:06 Email | Share | Bookmark
BISKUT RAYA!! BISKUT RAYA !!............

TART TERATAI
BLUEBERRY TART
CASHEW NUT CHOC CRUNCHY
LOVELY ORANGE CRUNCHY
JAPANESE CHOC RAINBOW
CORNFLAKE CRUNCHY
STRAWBERRY CHOCOLATE TART
SNOW ALMOND
SANDY KEJU
TOASTED COCONUT
CHOCOLATE CRUNCHY
CHOCOLATE RICE BAR
LAZAROS
GREEN TEA ICE CREAM BAR
SEMOLINA
GREEN LACE
Rinn nak share beberapa koleksi biskut raya keluaran Mass Delight yang diajar semasa Kelas Cookies pada 12hb Julai 2008 baru-baru ini. Sebahagiannya adalah sample yang siap dibuat untuk tujuan tempahan. Yuk...cuci mata dan pancing selera..





























Sekiranya anda ingin menikmati kesedapan biskut-biskut ini bolehlah membuat tempahan awal dari Mass Delight. Kepada yang berminat untuk menjadi PENGEDAR juga adalah dialu-alukan. Sample-sample biskut juga boleh diperolehi. Sila dapatkan keterangan lanjut dengan menghubungi :

Kak Mas @ Puan Mastura Yusof
MASS DELIGHT
NO 18 JALAN 2/6 TAMAN BUKIT INDAH,
68000 AMPANG,
SELANGOR DARUL EHSAN.
TEL : 019-2275909

ADA SEDIKIT PESANAN DARI KAK MAS

SYARAT UTK JADI PENGEDAR :
"Tak SUSAH, tak ada MINIMUM purchase, place order dengan deposit, time nak ambik cookies, bayar full payment, tarikh last order , first week ramadan. Sesiapa yang teringin nak makan cookies ni, tak perlu tunggu raya, hari-hari biasa pun my auntie boleh buat, syaratnya order 3-4 hari in advance, NO MINIMUM box "



Quote:
1.norzizieyanie :
2.wawa salwa : Susah susah tempah setiap jenis sebalang !! Boleh rasa semua..
3.saiye : Nikon D40 yg dah uzur. Gambar2 ada yg raw dan ada yg diedit sikit2. Kalau cukup penchayaan tak yah edit pun gambar dah cantik..plus some creativity.
4.aishah@ummiaqil : Waalaikummussalam aishah. Raya kat sana buat kuih tak??
5.rose_emely : Alamak..tak pasti pulak regenya. Lebih elok kalau rose_emely hubungi Kak Mas utk keterangan lanjut. Tapi rasannya Kak Mas jual dengan harga yg amat berpatutan. Amik sikit atau amik borong..harga sama jer.
6.ina_saly : KakRinn tak jadik dealer pun..ni sekadar tolong buat promosi. Semua sedap2 belaka. Esp yg crunchy and yg ada choc tu sure budak2 suka punya. Ana Elianas jadik dealer..kalau nak rasa bolehlah cari dia nanti ye.
7.rani : ari tu kita dah sembang kaannn...Lepas ni boleh lah tengok gambar2 kat FP rani yg kelas-kelas jugak ye !!
8.kak jie jie : Bagi tambah meriah Hari Raya dengan biskut2 yg berwarna-warni..bukan saja cantik tapi sedap jugak kak jie jie oooiii..!!
9.MamaLeen : Waalaikummussalam. Tolong promo jer....Kalau teringin boleh contact Kak Mas terus ya.
10.mamasya : Ha ah..kedua-dua tu mmg chef hihgly recommended cookies !!
11.Haniss : Tu yg bagi meriah raya nanti..!!
12.ida isk : Baru habis ganti heh heh..Alhamdulillah. Tahun depan bayar lagi..sebab mmg dah gerenti tak cukup sebulan punya . Oooppss...papancanai tu jgn buat tukun udah lah ye !!
13.fieyla :
14.lynnhassan : Tq kembali..sebab sudi carik krinn utk amik gambar yg tak seberapa tuu.
15.Pemancing Ikan : Biskut Kak Mas ni kalau tak raya pun boleh makan...boleh order anytime..
16.Ida Natrah : Kalau canggitu kita tempah selepas raya..heh heh..sure org dah jemu dan muak tgk kuih raya !!!
17.hanizura :Dah namanya pun biskut raya kenalah ada gaya utk raya. ALhamdulillah...raya nanti boleh hidang Nasi Daging utk open house..
18.thekesumreturn : Pelan pelan nanti krinn buatlaaaa....
19.lee lin : Memang menarik..kalau tgk real lagi tangkap selera..kalau dapat makan lagi puas hati. Order aje kat Kak Mas !! Sure akan ulang order mcm alkisah mengorder irish cookies & snow almond from atas gate 10 heh heh heh...
20.zaiy : Credits to them and Kak Mas..Nak rasa?? Cepat2 lah order dari KakMas ya.
21.yati-m : Kalau nak rasa, senang aje..sila lah order ya...tak yah tunggu raya utk merasanya.
22.F&Z : Ha Ha Ha..memang baru abih ganti posa..tu yg raya sakan dengan biskut2 tuuuu....
23.afairuz : Tertawan selera tak pe...
24.MaDiHa : Betul sungguh. Time raya Krinn pun jarang makan biskut raya. Rasa-rasa macam tu jer. Yg tibai banyak ketupat rendang dan kek...hmmmmm...dah terasa sgt bau raya ( Raya pun ada bau kaa...?? )
25.chek yam : Waalaikummussalam. Semua sedap chek yam oiiii !! Kenalah bagi posing biskut2 tu..nak tawan selera orang.
26.ASLKM...ain_2u : Alamak, resipi kena mintak kat Kak Mas laaa dik ooiii... amanah ni.
27.chendana ayu : Memang oishii punnn... . Baby tak teringin ke??
28.lynnhassan : Kakrinn dah tempek kat atas tuu..pesanan dari penaja
29.azlinda : Adaaa...cuba semak jadual kelas kat FP http://lynnhassan.fotopages.com ya.
30.maklang : Maklang boleh buat semua tuuuu...
31.roylazim : Nanti akak tunjuk la pulak biskut2 menawan dari SG ye...
32.ArazzsRazwill : Kalau nak rasa order saja kat Mass Delight tuu..
33.Acik : Harga dalam RM15 ke RM20 kot..bergantung pasa cookies. Qty dalam 46biji - 50biji. CUba tanya Kak Mas.
34.nabialishad : Pi nyibuk jer dgn camera heh heh. Pakkal jer jauh ye..kalau kat KL dah lama kena terkah !!! Papan cookies intan tu ada..kalau dah kena bagi kat org pun stok baru ada lagi. Kalau nak skrng..sms ler..
35.aima : Nak rasa?? Order aje...tak yah tunggu raya.
36.ummi zaihadi : Alahaaai..tak pe lah kot, krinn cuma nak share jer gambar2 kukis tuu. Kalau teringin kenaah order dgn kakmas. Kalau order ngan kakrinn takut hancussss rasanya wakakaaaa....
37.zakiahz : Adehhh....dah memang gambar tu nak jadik mcm tuu..nak wat camner ?? ...
ps : Entahlah..dari segi makan biasa aje. Mungkin amik extra buah2an, sayur dan susu. Rajin-rajin bergerak..exercise..kerap "toooooot" pun mungkin salah satunya tetapi ikut selesa lah. Mungkin juga sbb rajin amal Surah At-Taubah, Surah Yusof, Surah Mariam dan Surah Yassin..baca surah mana2 pun ok jer. Bila dah dekat nak bersalin baca.. "Laila-hailla-anta subhanaka-inni-kuntum-minazzolimin" bnyk2 kali dan tawakkal. Sebelum bersalin mintak maaf banyk2 kat Allah, kat ibu ayah dan suami...
38.arina : Waalaikummussalam. Tq sudi jenguk dapur krinn. Sila lah..mana2 yg boleh dimunafaatkan..tak salah kita kongsi bersama.. resipi2 biasa saja.
39.mamaella : Hmmmm..mama perhati dari sudut lain tuuu..!!! tq for da compliment.
40.jeff : Biskut2 raya ni sebenarnya penyeri meja time-time raya. Tapi yg saya bedal sungguh2 adalah ketupat rendang !!!
41.yanT : thnx...
42.reen : Lebih sedap kalau dapat jamah...
43.meorjay : Sememangnya lazat biskut2 tu. Belum raya pun dah macam2 sample yg saya rasa. Gambar2 biasa jer..tak sehebat photogra[her pro macam MJ..!!
44.shima : Alamak...puji sampai melambung2 takut nanti krinn yg jatuh gedebuk !!! Thnx lah kalau pandangan shima begitu..
45.on9store :
46.Linda kaoricake : Ho Ho Ho..toksah lah dok puji lagu tuuuu. Nanti bukan nangis jer diorang..ngamuk-ngamuk terus !!! Kalau teringin gadget ni..beli aje. Nnt boleh lah test power !!
47.Nana rlovensoff : Alamak..Krinn tak duduk area tu pun. Cuba hubungi Kak Mas ye. InsyaAllah dengan senang hati dia boleh guide...
48.An iaaini : Kakrinn i pun dah lewat..cuma sempat amik gambar cookies. Gambar kek ada tapi semua yg dah kena potong. Cuba ushar FP Ana elianas. Rasanya ada gambar2 kek tuu. Kelas kek lapis tak tau lagi.
49.Reema : Dalam range RM18-RM22 utk 50 biji kot. Lain kukis lain harga, cuba konpem dgn KakMas.




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2014.

ns4008229.ip-198-27-68.net