Want your
own Fotopage?








 


By: Naz Rinn Chan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 3-Jul-2008 09:55 Email | Share | Bookmark
MAS DELIGHT CAKES & COOKIES CLASS, 12TH JULY 2008.

Ada sedikit pesanan daripada pihak penaja.. Khas buat mereka yang berada di kawasan utara..Dari kawasan lain pun ok kalau sanggup datang demi ilmu ..






Berminat?? Sila hubungi terus Puan Suhaiza. Terima kasih.


Quote:
1.dapurimpian zainab : Dunia org pompuan yg paling menyeronokkan, salah satunya adalah masak-masak dan baking.. Rinn tak masuk kelas kali ni, ada assignment lain
2.hanizura : Ha Ha..lawaklah zura nii.. kena tunggu timing pun tunggggu lah ye, janji semangat nak mencuba tu ada. Mcm mana??? Dah menjadik ke muffin tu?? Krinn nak pi skodeng nii...
3.Roszana : Ana tu manjang tak free... Tak rugi belajar, boleh gak layan selera anak dan anak2 buah yg ramai tu nanti. Tak kira..raya ni Rinn nak rasa jugak kuih raya Ana, tak mau yg beli tau !!!
4.farahoney : Heh Heh..belajar ngan Krinn nanti dapat buat cekodok aje laaaa....
5.Ana : Saja laaa... dah org mintak tolong promo. Bukan kena seduit pooooon. Bagus juga ada kelas kat belah2 utara ni..tak yah lah org yg berminat tu tala sampai ke KL....
6.Noor : Nak pi ekk..?? Bagus lah tuuu..
7.ida isk : Tak kempen pun orang dok mai cari punya... kalau dicanang lagilah rancak !!
8.Wak Kumis : Alamak..tak reti lah nak pantun-pantun...
9.MamFaMi : Heh Heh...part time maaa...
10.roylazim : Kat SG susah nak carik kelas2 mcm ni ekk Kak Roy ??? InsyAllah nanti Rinn update kalau Rinn pi laaa..
11.LeeLin : Resipi boleh beli tapi rege tak pasti laaa...
12.saya sanialeeya : W'salam. Sila..sila..link lah tapi jgn setakat link saja ye. Rajin2 masuk dapur sama.. !!
13.watie : Ehh ada jugak kat KL tu..cuba check kat fp chef2 FP kita ni...lepas ni mesti ada punya.
14.afizaz93 : Kalau betul2 nak pi tepon lah Pn Suhaiza, InsyaAllah dia boleh bagi petua nak pi rumah dia. Senang aje sebab dekat dengan main road Jln Baru tu.. depan sikit dari Megamal Penang.
15.chek yam : W'salam chek yam. Memang dah dekat pooon. Dah terbau2 kuih raya,ketupat dan rendang. Tak sedor yg posa tuuuu yg lagi dekat !!!
16.Rozita : Call Pn Suhaiza ye. Depan sikit dari Megamal Penang tu jer...sebelum masjid yg depannya ada restoran tomyam tuu.
17.kak rusnah : Kak Rus bz sangat tu. Keje pulak asyik kena ke sana ke mari, sure tak sempat nak jenguk.
18.teratai putih : Aiseyyy...yg arrange kelas tu bukan kakrinn. Mungkin tak de rezeki utk terataiputih kali ni.. Jadual kelas lepas ni tak pasti ler pulak. Tapi susah rasanya kalau nak ubah ke Ahad.
19.azlinda : Lebihkurang aje sebab tepung gandum tu kan boleh buat macam2. Tapi kalau betul2 nak cari all-purpose flour mungkin boleh didapati di mana Hypermarket mcm Giant, Jusco or Carrefour.. Guna tepung gandum aje pun dah ok sebenarnya.
20.jasmeen : Isshh..org2 kawasan lain pun sama rajin jugak meen ooiii... ;-D
21.ina_saly : W'salam lina. Oikk..terlepas peluang lagi sekali nampak lina. Tak pe lah..next time mungkin lina free. Krinn InsyaAllah pi.
22.amal : Kakrinn InsyaAllah pi tapi utk kelas yg petang tapi tak masuk kelas kot..ada assignment lain ler pulak !!
23.boxhousestudio : Ha ah, senarai kukis yang lain daripada kelas ari tu. Tang mana ygkonpius pulak tuu Kak Tun ooii...
24.baipower : Syiannyer bai, asyik tak kesampaian jer hajat nak belajar kek dan kukis ya. Tak pe lahh..sekarang, yg penting jaga diri dan baby elok2 sementara masih dlm pantang tuu. Nanti dah sihat dan cergas semula...bolehlah join kelas ya.
25.jeff : Menurut Pn Suhaiza..sampai ada yg terpaksa ditolak sebab agak ramai yg nak join. Dia takut rumahdia penuh sesak heh heh heh
26.lynnhassan : lynn pun cikgu gaaak...sure bz dengan kelas di sana. Oiikkk...janganlah dipotong dua badan tuuu... !!!
27.wanoorbaya : Dah e-mail tapi bounced back !!
28.fan's collection : Next time boleh lagiiii...


Pengumunan :
Kepada WAN dari UITM Permatang Pauh, sekiranya WAN ada singgah ke FP Kakrinn, sila hubungi Krinn dengan kadar yang segera ya..Thnx



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4007038.ip-198-27-81.net