Want your
own Fotopage?







 


By: Naz Rinn Chan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 20-Jun-2008 11:51 Email | Share | Bookmark
Angah turns 13...

Bday Brownies
Bday cupacakes
Bday Girl, Dania


Ada apa dengan brownies ini ??? . Tungguuuuu........

Angah Dania turns 13 on the 20th June 2008. Dia tak mau kek besar, cukup sekadar buatkan dia brownies aje. So, untuk sedikit kelainan maknya dah bubuh topping cream dan buah di atas brownies tu. Ok lah kan. Brownies untuk dimakan sesama anak-beranak di rumah. Manakala untuk dibawa pulang ke asrama, Angah cuma mintak cupcakes vanilla yang biasa untuk meraikannya bersama-sama kawan-kawan. Tak payah topping icing, cream atau ganache. Tapi mak dia calit lah jugak sikit kat atas tu agar tidak kelihatan terlalu polos.




Hari ini Angah pulang semula ke asrama setelah bercuti hujung minggu. Kami semua sayang Angah dan kami harap Angah akan terus cemerlang dunia akhirat. Stay cool always ,ok... (*** Angah memang anak yang cooool....**** )

Ayah Dania hanya dapat mengucapkan Happy B'day thru Skype sebab ayah Dania berada kat HK. Janjinya akan pulang bawak hadiah spesel dari sana..tungggguuuuu.. ..( Tunggu lagiiiii.... )



..Angah dah ready nak pulang semula ke asrama....

Quote:
1.maklang : Krinn rasa maklang ni dah boleh agak time bila krinn selalu update FP. Tu yg dia standby selalu time-time tu utk dapat jadik 1st commentor..heh heh . Alaaa..tu Orange Mocha Brownies. Kan ari tu maklang kata maklang baru buat 3x, ni krinn pun nak cukupkan 3x lah jugak keh keh keh.
Pasal papan tu..beres !!
2.umida : Saja nak carik kelainan dari segi kombinasi warna... ok jugaklah tuu.
3.Mohd Azhari Azizan : Kalau ada depan rumah..InsyaAllah bagi free..jemput makan !!
4.nhalilah : Angah mintak brownies.mak dia yg pepandai bubuh topping gitu...
5.afairuz : Heh Heh..acara menjamu mata dgn warna2. Ok, nnt krinn pi ushar...
6.Noor : Cream tu whipping cream biasa je..tak bubuh cis pun..tapi tang buah tu, tekaan betul buah naga dan kiwi !! Nampak cantik kombi merah naga + hijau kiwi + putih cream.
7.naz : Tuuu..ada kat thumbnail..gambar Krinn dgn unta kurus dan tak bermaya..kurus mcm krinn tapi mujur masih bermaya !!!
8.umieaisyah : Sesekali tenggek topping gituu...
9.aishah@ummiaqil : Aiiyyooooo....nak pos lagu mana tu aishah ???
10.Roszana : Tak tahan godaan tengok warnanya tuuu. Rasanya hmmm..biasa jer laah. Oikkk...nak rasa lah buah naga hasilkebun Ana..!!
11.Aliza : Heh Heh.. . Kan dah kata..kalau deco yg straight forwrd mcm tu ok lagi..tapi kalau main icing, sugarpaste, fondant etc...lingkup !!!!
12.Kelly Lee : W'salam Kelly. Asalways juga kita tetap tertanya2..why Kelly sekejap timbul kejap tenggelam. Sampai ikan pun tertinggal kat super wakakaka... Anak kita yg tu mmg ghopa kita pun, yg lain bnyk ikut ayahnya. Itu CC manyak simple munyer CC...dan kita pun suka yg simple...
13.maklang : Tq 4 da wish. Sajalah kan..asyik bubuh choc ganache aje atas brownies..kita ubah lah sikit. Tapi kalau bubuh topping mcm kena makan cepat..kalau idak..hilanglah freshnessnya.
14.Muna & Elsa : Thnx very much dear Muna & Elsa.
15.cek de sam : Thnx 4 da wish mamaera.
16.yati-m : Mekasih..mekasih.
17.iwan : W'salam.
18.thekesumreturn : Time flies so fast...tau-tau aje nnt ur doter dah besar panjang !!!
19.unnamed : Dah dia tu anak makcik !!!
20&21.nna : Heh Heh..tersasul ekk. Thnx for da wish.
22.Roszana : Mekasih Ana. Ibu mana pun beruntung bila dikurniakan anak.
23.MamaFaMi : Thnx mama.
24.lee lin : Isshhh...silap tuu, krinn masa 13 thn dulu muka brutal !!! La ni aje nampak feminin syikit keh keh...
25.kzainab : Resipi ada kat tepi tuu..Orange Mocha Brownies dan Vanilla cupcakes..
26.++Fareast++ : Thnx. Kalau dpt makan lg sodap !!!
27.zanaz : Thnx zana. Arwah abg dania yg meninggal pun lahir bulan june. Dah anak kita...heh heh
28.aishah@ummiaqil : Thnx aishah. Brownies biasa jer tuu..CC pun yg simple. Budak2 kat rumah ni tak berapa gemar yg dibubuh macam2 dlm kek. Angah mmg kool...sesekali buat lawak, gempaq !!!
29.ah mat gebu : W'salam. Thnx che mat. Dah anak2 kita..mesti lah muka kita !! Kalau muka lain tu..bapak dia lain keh keh keh.. Sajalah bubuh dlm black kaler supaya warna vanilla tu timbul sikit, kalau choc CC bubuh dlm black..heh heh heh ..tak nampak terus !!
30.eixora : Thnx eixora.Nnt jenguk ya..
31.aima rizaima : Thnx aima. Heh Heh..mcm tu lah selalu org kata, rupa mak dia !!
32.min472 : Time cuti ajelah diorang dapat mkn hasil airtangan mak diorang...tu yg seboleh2nya nak buatkan jugak sesuatu utk bekalan balik asrama.
33.liana@mamadaniel : Thnx mamadaniel. Org Utan batu tu unik..tu yg sayang nak lepaskan dari dirakamkan. Kena pulak budka2 sporting..snap ajelah !! Kena rasa ooooo..pulut2 tu !
34.ida isk : Thnx ida. Anak2 daraku yg besar2 semua di asrama..tinggall yg kecik2 aje di umah heh heh. Ida dapatlah jugak sambal bilis. Rinn dulu sebab jauh asrama di negeri perak (Rinn asal Sgor)..jarang2 dapat balik dan jarang2 dapat lawatan dr mak bapak hu hu hu.
35.e-sutera tripod : Alhamdulillah sihat dan membesar dgn sempurna. Ok, nnt kita tinjau batik Ganu ekk..
36.F&Z : Thnx kak fazi.
38.chepah : Tq Tq...biasa aje tuuu.
p/s : Ok.
39.ina_saly : Thnx lina. Brwonies & CC biasa aje tuu. Papan canai tuu.. tak tau nak kata lah, InsyaAllah boleh kot in future. Waaa...nak dpt toys baru ekk...seronoknya !!
40.ummi zufayri : Thnx Ummi. Sila....sila....
41.chek yam : Thnx auntie chekyam. Krinn buah-buahan apa pun suka... Buah naga ni antara yg terbaru masuk list !!
42.roylazim : Ye ke..? Kalau org lain kata tak cantik pun x pe...my children are always beautiful in my eyes..heh eh. Kak Roy pun tentu rasa yg sama kaannn...
43.nad ukgoodies :
44.An iaaini : Thnx Ain. Ramai kata mcm tuu heh heh. Rasanya tak dpt nak join laaa...
45.mummy jam : Thnx mummy.
46.umi-kal : Thnx auntie.
47.munna : Heh Heh...sori lah sebab tak dpt nak beri, jamu mata aje lah ya.. Thnx for da wish ya.
48.kamalina aka aimi : Thnx aimi. Heh Heh... Prezen tu dah ada, tunggu Angah balik dari hostel jer.
49.Ana : Thnx la Ana ucap bday kat Dania. Jugak Epy Belated Bday utk Nadira ye..lorr, beza sehari jer tuuu . Budak2 ni dah jemu makan kek agaknya..boleh kata tiap minggu ada aje yg mak dia buatkan. Anak Ana lagi sempoi ekk..Ayam Rosemary lagi. Entah dah berapa kali Ana grill Ayam tu..mcm kerap sgt rasanya. Heh Heh ..ni yg buat krinn nak ke umah Ana ni..he heh heh
50.MaDiHa : Thnx MaDiHa. Ramai yg kata mcm tuuu..Dania ikut rupa mak dia..hmmmm




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net