Want your
own Fotopage?






 


By: Naz Rinn Chan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 21-Jun-2007 16:25 Email | Share | Bookmark
ANGAH DANIA`S BIRTHDAY

Happy 12th Bday Dania
Yesterday, 20th June 2007 was our second daughter, DANIA`s birthday. As usual, we just had a brief celebration during dinner at home. She had asked for an orange cake but unfortunately I couldn`t make it since I didn`t have oranges in stock...wuz lazy to go out and buy actually. I finally made her an orange sponge cake and garnished it with Lemon Cheese frosting. Good enough to cheer her day and glad that she liked it.



Other than that I just made spring rolls, tuna sandwiches and some fresh fruits for dessert. Nothing heavy...even so, the food was more than enough to make us full. Dania had her wish before cutting her cake and we just hoped that she`d get all the best out of her. She`ll be sitting for her UPSR this coming September and we hope that she will do her best in the exam. We will always pray for your good health, cheerful spirits and success in your future undertaking, my dear. Apart from that, do stay 'cool' as always and may this day be just another day that you will remember for the rest of your life...Amin.
* It is still fresh in my mind the moment I was delivering her out to the world, I could clearly heard laungan azan maghrib from a nearby mosque. Exactly at that very moment...


Quote:
Assalamualaikum auntie, uncle dan kwn2 mak yg lain,
Dania ucapkan jutaan terimakasih di atas semua ucapan ikhlas dan doa. InsyaAllah Dania akan buat segala yg terbaik utk menjadi anak yg disayangi mak dan ayah. Sekarang ni sedang bertungkus lumus utk berjaya dalam peperiksaan nanti..Dania pun suka kek yg mak buat Mak, tis is for you... !!


Quote:
1.kc : Ambik berkat kebesaran Allah melalui laungan azan....
2.Hajar : Makan kek ni anytime laku...cuma nak kena tukar2 perisa. Kalau yg sama selalu boring gak..
3.Ana : Iye ke ??..Kebetulan pulak anak kita sebaya ye...Ha ah, buat sendiri kek tu..simple aje.
4.yangmazni : Baru dua tiga hari lepasnya pun makan kek gak masa father`s day...Haaii, gemuk le kita !!!
5.Real Scifi : Selamat Majujaya in ur pursuit of scifi ...
6.LeeLin : Kalau duk sebelah rumah boleh gak kakrinn tolong buatkan ekkk...
7.Roylazim : Tuu la akak..tahun ni dua orang nak exam. Sorang PMR..sorang UPSR..tq laa di atas wishes dan doa tuu...
8.Ain : Dah anak dara dah Ain oooiii...Title chome lote tu dha tak berapa sesuai..heh heh heh..
9.sofu : Amboi !! Siap nyanyi lagi sofu ni..tq la...Ada masa boleh le buat sendiri kek. Kalau tak sempat..tunjuk2 aje kat kedai...
10.zana/ros : Kek simple jer...tak dpt nak buatkan kek oren mcm yg dania request. Maleh nak kuar beli orange..
11.Sabrina : Tu la Sab..Setahun 7 kali kena buat b`day kek..Kalau bday kakrinn org sponsor kek heh heh heh ...selamat sebijik kek tak yah buat .InsyaAllah Sab..Dania mmg anak yg baik..ada keistimewaannya sendiri..Infact setiap anak ada kelebihan masing2.
12.cak : Macam janji2 pulak ekk..time azan maghrib dia nak keluar tgk dunia Anak yg ke tiga pulak betul2 time azan subuh !!!..
13.mrsjemain@raihan : TQ abg & adeq for the wishes..Akak Dania ada sorang aje adik lelaki..nakal sungguh tp sayang jugak !!!
14.WanZee : Kek span oren biasa aje tuuu...
15.ida isk : Anak ida pun nak masuk 12 thn ekk ???...Tengok anak2 makin membesar terasa pulak kita makin tua...tapi seronok tgk depa membesar depan mata...
16.lezzsa : Dulu-dulu masa tak reti dan malas nak buat kek kena beli jugak lezzsa ooiii...
17.mamaella : Iye lah mamaella, dah besau anak dara kakrinn ni..Jgn tak tau kakrinn ada 4 org anak dara pingitan.. Hadiah semua dah bukak dah..tp yg paling dia suka set VCD Prince Of Tennis..minat sungguh dia kat mamat dlm citer kartun tuu....
18.Cek De Sam : Uuuuuuu.....terharunya Dania dapat wishes dari org jauuuuhhh...tq tq.
19.RibbonBoutique : Hebat & lain dr yg lain biznez u. Good Luck !!!
20.kuzi : Yg tolong gentel meatballs tu anak dara yg ke3...Dia ni yg suka 'ngacau' kat dapur..Anak bujang kuzi tu tak lama lagi beso ler..Boleh tlg papanya gardening pulak...
21.jeff : Thnx for the thought
22.mama sofea : tq di atas ucapan utk anak kakrinn..
23.za :Kek dah kena make-up..tu yg menawan. Nak sikit jer ke???
24.mamazieza : ..Better late than never... Thnx for the wish..
25.fazizaid : Thnx for the wish kak fazi...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2014.

ns4008229.ip-198-27-68.net