Want your
own Fotopage?







 


By: Naz Rinn Chan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 14-Jun-2007 12:47 Email | Share | Bookmark
EGG SANDWICH

Egg Sandwich
Looking for a simple breakfast ??? Let me suggest you this...Egg Sandwich
Preparation is also as quick 'n' easy as what you see..

Ingredients:
Wholemeal bread
Lettuce
Tomato
Butter
Eggs
Mayoneise

Method:
1. To make the scrambled eggs, heat up butter on frying pan. Break eggs.
2. Stir until eggs slightly hardened. Off the heat.
3. Stir in some mayoneise into the scrambled eggs.
4. Spread some butter on bread.
5. Then, sandwich the scrambled eggs, tomato slices and lettuce in between bread as usual.

Not only it is filling but also delicious and should be able to let you stay full until lunch time. But, what is more important..it is a pretty well-balanced diet menu....


Quote:
1.Ida Isk : Orang tak diet pun sesuai juga..
2.Hanieliza : Uuuuuuu....Ada shooting ke KakLiza..Fuuyyyooooo..Hmmm, sesuai sungguh la utk buat bekfast kalau salad telur tuu..
3.jeff : Right !!!
4.Sabrina : Dah beli ke roti??? Roti tu roti putih, hotdog bun, bun bulat pun ok...tapi kakrinn mmg suka wholemeal ni..
5.Mama Ilman : Hai Mama Ilman, cuba-cubalah nnt utk breakfast...waktu lain pun ok gak
6.yangmazni : Copy ler.. Hmm...rasa mcm lama lagi bulan Sept tu..tapi bila dah bz mengemas itu ini, nak settle begitu begini..tentu cepat masa berlalu...Dapat raya di Mesia la tahun ni ekk..sonok tuuu
7.mummyjam : Exactly..!!!
8.mamazieza : Suka sandwich ekk..nanti rinn buat lagi mcm2 sandwich utk mama jamu mata heh heh heh
9.zana/ros : Alamak...senangnyer bekfast zana...
10.Cak : Kakrinn buat scrambled egg tu pun bukannya dimasak lama..tak sampai garing sgt pun..masih ada lembik2. Tu yg buat dia lagi ummmphhh...lebih kurang mcm boild eggs le juger
11. MamaFaMi : Kalo kepingin..dibikin saja dooonnnggg Bu..!!


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net